Для ще більш якіснішого виконання службових завдань за призначенням рівненські рятувальники отримали нові тепловідбивні комплекти одягу
опубліковано 25 серпня 2023 року о 14:08

З нагоди 32-ї річниці Незалежності України, ми маємо велику честь відзначити та вшанувати тих, хто завжди готовий ризикувати своїм життям для нашої безпеки - наших незламних рятувальників. 

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль відвідав Рівненське районне управління ГУ ДСНС аби привітати рятувальників  із цим важливим святом - Днем Незалежності України. 

Під час урочистостей Олександр Коваль вручив нові захисні костюми нашим рятувальникам - символ безперечної підтримки та визнання їхнього важливого внеску у захист та збереження громадян. Десять тепловідбивних комплектів одягу «ТКО-800М» - були придбані для рятувальників міського гарнізону ДСНС за кошти територіальних громад Рівненського району та за активної ініціативи й сприяння Рівненської районної військової адміністрації.

Тепловідбивний комплект одягу «ТКО-800М» - призначений для захисту особового складу рятувальників від підвищених теплових впливів.

Костюм також захищає від несприятливих кліматичних впливів: від'ємних температур, вітру, опадів. Температурний інтервал експлуатації від -40°С… до +800°С. Костюм розроблений з урахуванням вимог ДСТУ EN 1486:2010. Одягається поверх захисного одягу пожежника.

«ТКО-800М» - суттєво покращить готовність та реагування особового складу пожежно-рятувальної служби міського гарнізону ДСНС на виклики, що повʼязані з ліквідацією масштабних пожеж з високими температурами, а також значно зменшить ризик для життя та здоров’я рятувальників при виконанні службових обов’язків за призначенням.

Ці костюми - не лише елемент одягу, а й показник нашої дбайливості про тих, хто завжди на передовій захисту, допомагаючи нам у найскладніших ситуаціях. 

"Кожен день рятувальники ризикують своїм життям, щоб врятувати інших. Вони є втіленням сміливості, відданості та самопожертви. Їхні дії допомагають нам відчувати себе безпечними і підтримують нашу віру в краще майбутнє. Вони - справжні Герої, на яких ми завжди можемо покластися." - підкреслив Олександр Коваль.

Нехай це святкове привітання та вручення костюмів буде свідченням нашої великої вдячності та підтримки наших рятівників. Разом ми будуємо безпечне та міцне майбутнє для нашої країни! 

Незалежність доводимо щодня!  Слава Україні! Героям Слава!  Разом до Перемоги!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux