В Соснівській селищній раді відбулося вручення дипломів «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно) рідним загиблих Героїв
опубліковано 25 серпня 2023 року о 15:24

У День незалежності України, в Соснівській селищній раді відбулося вручення дипломів «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» (посмертно) рідним Захисників, які загинули (померли) захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Звання «Почесний громадянин Соснівської селищної територіальної громади» присвоєно: Руслану Мукомельцю, який загинув 16 січня 2016 року від ворожої кулі в с. Широке Станично-Луганського району Луганської області; Івану Мельнику, який загинув 13 березня 2016 року під час несення служби поблизу смт Новоайдар Луганської області; Миколі Саюку, який вижив на Майдані, але поклав голову на Донбасі 01 листопада 2016 року; Олександру Попику, який загинув 26 лютого 2022 року в бою за село Шилова Балка Бориславського району Херсонської області; Валерію Остапчуку, який 14 травня 2022 року отримав поранення несумісні з життям під час виконання бойового завдання у районі Новомихайлівки Донецької області; Дмитру Рибачку, який загинув 10 листопада 2022 року біля населеного пункту Терни Донецької області; Миколі Гончаруку, який загинув 02 грудня 2022 року у зоні бойових дій с. Червонопопівка Луганської області Сєвєродонецького району; Юрію Капранчуку, що загинув 18 лютого 2023 року в населеному пункті Червонопопівка Луганської області Сєвєродонецького району; Віктору Рудику, що помер 06 квітня 2023 року у лікарні м. Краматорськ; Віктору Лашті, який загинув 14 квітня 2023 року під час ракетного обстрілу в районі селища Мирне Донецької області; Анатолію Вовчку, який загинув 07 червня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва Луганської області; Сергію Поп’яку, що загинув 13 червня 2023 року, в період здійснення наступальних дій в районі південніше н.п. Мала Токмачка Запорізької області, внаслідок отриманих смертельних поранень несумісних з життям.

Захід розпочали з хвилини мовчання, якою присутні вшанували світлу пам’ять загиблих Героїв. Присутні у залі плакали, бо надто тяжким виявився біль втрати і надто свіжою рана в серцях тих, хто знав загиблих воїнів за життя.

Сьогодні, під час засідання чергової сесії Соснівської селищної ради було присвоєно це почесне звання ще двом загиблим воїнам – Івану Ілюкову та Євгену Радчуку, які загинули нещодавно.

Доземний уклін Захисникам, які ціною власного життя зупинили ворога.

Вічна пам’ять Героям!

Герої не вмирають!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux