В Україні проходить Міжнародний саміт міст та регіонів у рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України
опубліковано 20 квітня 2023 року о 15:26

       Сьогодні в Україні проходить Міжнародний саміт міст та регіонів у рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувається у столиці України – місті Київ.


Солідарність з Україною — це не лише зусилля урядів та міжнародних інституцій. Це допомога тисяч громад по всьому світу. Від столиць та міст-мільйонників до невеликих муніципалітетів. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час відкриття Міжнародного саміту міст та регіонів.


Саміт об’єднав регіональні та місцеві влади України та всього світу, міжнародні урядові та неурядові організації заради партнерства та налагодження прямих контактів між українськими та іноземними громадами. В рамках Саміту обговорюється питання реінтеграції українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад.


Громади Рівненського району активно беруть участь у Міжнародному саміті міст та регіонів. Учасники заходу з Рівненського району підключилися з приміщення Рівненської районної військової адміністрації. До саміту також підключилися: голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль, начальник Чмирівської сільської військової адміністрації Старобільського району Луганської області Валерій Видиш, начальник Біловодської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області Віктор Кобернюк та начальник Кремінської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Олександр Дунець.


«Такі заходи є важливими для України, оскільки вони дають можливість учасникам обговорювати питання розвитку територій, а також вносити свій вклад у створення кращого майбутнього для своїх громадян. Вони також сприяють поглибленню співпраці між Україною та іншими країнами, що є важливим для зміцнення міжнародних відносин» – зазначив Олександр Коваль.


Участь у саміті дозволить представникам Рівненського району поглибити знання про питання розвитку міст та регіонів, а також встановити контакти з іншими учасниками заходу. Це допоможе покращити розвиток громад та сприятиме побудові сильних міжнародних відносин.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux