У Городоцькій громаді відбулося свято до Дня рибалки
опубліковано 15 липня 2024 року о 13:49

Рівненщина на смак: «Краще раз посмакувати, ніж 100 раз почути» – в Городоцькій громаді відбулося свято до Дня рибалки

13 липня в Городоцькій громаді відбулося свято до Дня рибалки «Краще раз посмакувати, ніж 100 раз почути» в рамках проведення обласного проєкту «Рівненщина на смак».

Під час свята відбувся «круглий стіл», де керівництво громади спільно з начальником управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов’ю Романюк, керівниками комунальних закладів громади, працівниками управління культури і туризму облдержадміністрації обговорили здобутки та перспективи розвитку галузей культури та туризму у Городоцькій громаді.

Після цього, гостей громади ознайомили з пам’ятками архітектури національного значення та архітектурно-парковим комплексом XVIII ст. у селі Городок, оглянули джерело Петра і Павла, що в селі Карпилівка.

Були цього дня, звичайно, і змагання з спортивної ловлі риби. Вже з самого ранку, рибалки з усієї громади приїхали до села Караєвичі, щоб позмагатися у вправності рибної ловлі вудкою. Загалом, участь у змаганнях взяло 20 учасників.

Як завжди, жителів та гостей громади, своїми яскравими виступами, потішили аматорські колективи закладів культури територіальної громади.

Не обійшлося без дегустації страв з риби, які представили жителі Городоцької громади, зокрема «Зелений борщ з сушеними карасями», рецепт якого передається з покоління до покоління.

За результатами проведених конкурсів «Душа співає, коли клює» та «Краще раз посмакувати, ніж 100 раз почути» відбулося нагородження переможців у різних номінаціях.

Впродовж дня діяв благодійний ярмарок, де гості свята могли придбати найрізноманітніші смаколики, випічку, українські страви, вироби ручної роботи, книги тощо.

Зібрані кошти, а це понад 75 тисяч гривень, будуть спрямовані на придбання автівки Сергію Гераську, військовослужбовцю Збройних Сил України із с. Карпилівка.

В публікації використані інформаційні матеріали Городоцької сільської ради


На сцені стоять люди, тримають у руках грамоту і посміхаються Двоє працівників закладів культури Городоцької громади в українських костюмах аплодують та посміхаються Відбувається жеребкування: за столом сидять чоловіки та записують на папері
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux