Сьогодні у Городоцькій громаді відбулися урочистості до Деня Державності!
опубліковано 28 липня 2023 року о 12:16

Це особливий  для нас день, коли ми вшановуємо наше минуле, відзначаємо досягнення та крокуємо у майбутнє разом.

Сонячний ранок розпочався з урочистих заходів, що зібрали усіх мешканців громади біля будинку культури Городоцької сільської ради, обʼєднавшись у єдиному дусі патріотизму, щоб вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за нашу країну. Всі разом згадали Героїв, які надихають нас бути сильними та відважними у кожному кроці, Героїв, які сьогодні зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність України.

У цей важливий день ми повинні пам'ятати: наша державність — це не лише право, а й велика відповідальність. Кожен з нас має внести свій вклад у розвиток нашої України, щоб наша держава стала сильнішою, процвітала і була поважною на міжнародній арені.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль та голова Рівненської районної ради Василь Тимощук разом із представниками громади поклали квіти до пам'ятника Тараса Шевченка, символічно віддавши шану не лише Героям України, але й великому поету, який завжди стояв за правдою та свободою.

Головною перлиною урочистостей були молоді вихованці будинку культури Городоцької сільської ради. Вони виступили з патріотичними віршами та піснями. Їхні талановиті виступи заповнили серця усіх присутніх патріотичним запалом, допомогли зануритися в атмосферу гордості за свою країну.

"Ми маємо розуміти, що державність — це не лише символи і прапори, але й цінності, на яких ґрунтується наше суспільство. Взаємоповага, солідарність, свобода, рівність та справедливість — це основи нашої державності, які ми маємо незмінно дотримувати.Сьогодні ми також віддаємо шану тим, хто вклав свою працю, життя та здоров'я, захищаючи нашу державність. Ми пам'ятаємо про наших Героїв, про всіх тих, хто змінив історію України і нині відстоює державнсіть у боротьбі з ворогом. Нехай День Державності стане днем єдності та патріотизму для кожного з нас. Разом ми зможемо зробити нашу країну сильнішою, кращою та більш процвітаючою. Бережімо нашу державність і досягаймо нових вершин!" - підкреслив  голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux