Будні волонтерів Рівненського району
опубліковано 19 жовтня 2022 року о 11:34

      Восьмий місяць триває гаряча фаза війни росії проти держави Україна. Кожен день на фронті війни бійці своїм героїчним подвигом тримають, захищають країну від ворога.


Але наші воїни – не самі на полі бою, з ними – чи не кожен українець, від малої дитини до людини поважного віку, адже український – це найміцніший тил у світі, ми сильні своєю єдністю, подякою і підтримкою. І сила нашого народу – в небайдужості, сьогодні кожен знаходить можливість своєї участі задля наближення Перемоги.


      З настанням сезонних холодних днів українці, щоб хоч трохи зігріти наших захисників в окопах та бліндажах, опанували науку з виготовлення окопних свічок. Зайве говорити, наскільки практично потрібними є такі засоби для наших воїнів, які перебувають у надскладних умовах воєнного життя. Нехитре пристосування дозволяє генерувати світло і тепло впродовж декількох годин, тож на Острожчині жителі Грем’яцького старостату розпочали виготовляти окопні свічки для військових на фронті, використовуючи такі свічки, можна зігрітися в холодному окопі і речі підсушити, і чайник підігріти, адже одна така свічка в бляшанці може горіти близько трьох годин.

Знаємо і віримо, що добро, добрі справи завжди перемагають зло, світло переможе темряву!


         А в Соснівській селищній раді знають про неабияку цінність маскувальних сіток для захисту бійців на фронті.

Працівники Губківської філії опорного закладу Соснівський ліцей Соснівської селищної ради, комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Соснівської селищної ради не лише зайняті основною своєю педагогічною діяльністю, а й активно прагнуть особисто в повсякденні долучатися до справи наближення Перемоги України, тож як і кожен небайдужий українець – хто що, хто чим може допомогти – і стає учасником волонтерської справи. А особистий приклад учителя – самий кращий урок для учнів воєнної доби в Україні.

Колись це наше життя стане історією країни, а поки що – хто чим, як може, працюємо на Перемогу і знаємо, що Україна живе, Україна непереможна!

(у публікації використано інформаційні матеріали Острозької міської, Соснівської селищної рад)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux