19 жовтня в Рівному попрощалися із Віталієм Магелем
опубліковано 19 жовтня 2022 року о 14:25

    19 жовтня в Рівному на майдані Незалежності в жалобі, з великим сумом люди попрощалися із загиблим 31-річним Героєм Віталієм Магелем.

Віталій народився в селі Привільне на Дубенщині, тут закінчив школу, а за тим вступив у Національний університет водного господарства та природокористування на кафедру «Водопостачання та водовідведення».

Навчання за спеціальністю старанний, ерудований, життєрадісний юнак поєднував із навчанням на військовій кафедрі. Після закінчення з відзнакою магістратури Віталій залишився працювати в університеті.

І хоч думали, що він будуватиме кар’єру саме в науковому напрямі, адже був хорошим спеціалістом, Віталій вирішив інакше – в 2014 році його мобілізували, а вже в 2018 році повністю підписав контракт із ЗСУ, пройшов АТО – став учасником бойових дій.

За словами дружини Віталія Оксани, йому дуже подобалась армія, він мріяв про службу, але швидше за все це було його покликання.


Віталій був позитивним, відкритим, щирим, завжди старався бути чимось корисним, всіляко підтримував, прагнув допомогти, зарадити, поєднував у собі багато різноманітних людських якостей і прагнув пробувати щось нове, багато знав, всім цікавився, зупинятися не хотів, не міг.

Для чоловіка завжди в мирному житті на першому місці була сім’я: дружина з сином, батьки, брат, але через війну він був вимушений на перший план поставити роботу. Від початку повномасштабного наступу рф на українські землі Віталій перебував на службі, виконував обов’язки начальника штабу тероборони Рівненщини.


Життя військовослужбовця – начальника штабу, першого заступника командира військової частини, майора Віталія Магеля обірвалося під час бойових дій поміж селами Амбарне та Мілове на Харківщині.


Похоронили воїна на малій батьківщині в селі Привільне.


Наша уклінна вдячність батькам за Сина – патріота, героя, мужнього захисника свого сина, своєї родини, держави Україна.

Просимо прийняти співчуття, розділяємо з рідними, близькими людьми, друзями, побратимами Віталія важкий біль від втрати.


Життям, своїм подвигом до останку Віталій Магель наближав Перемогу України!


Вічна пам’ять Віталію.

Вічна слава Віталію Магелю!


Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

(у публікації використано інформаційні матеріали Рівненської міської ради)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux