9:00 - хвилина мовчання... Рівненський район попрощався із своїми Захисниками
опубліковано 05 лютого 2024 року о 09:00

9:00 - хвилина мовчання... Рівненський район попрощався із своїми Захисниками - Героями, які віддали своє життя заради миру і свободи…
Корецька громада - у жалобі. На вихідних прощалися із 47-річним захисником Олександром Попчуком з Корця. На жаль, Герой загинув 24 січня, виконуючи бойове завдання із захисту української державності, на Донецькому напрямку.
Сумна звістка прийшла до Здолбунівської громади…
Володимир Прокопчук народився в селі Степанівка, що на Здолбунівщині. Був найменшим у багатодітній родині. Навчався в Копитківській ЗОШ, згодом у ПТУ № 3, де здобув спеціальність будівельника. 
На захист України став 12 січня  минулого року. Під час служби двічі був поранений, тричі отримував  контузії. У листопаді 2023-го року за мужність і успішне виконання бойових завдань Володимир отримав відзнаку від головнокомандувача ЗСУ - «Золотий Хрест». На жаль, 27 січня Герой загинув під час ведення бойових дій на Запоріжжі. Йому назавжди залишилося 46 років.
Болюча втрата не оминула Острозьку громаду…
Артем Новачук - уродженець міста Нетішин, що на Хмельниччині. Проживав та навчався в місті Ірпінь. Артем неодноразово відвідував Острожчину, адже бабуся з дідусем мешкають в селі Бадівка. Артему було лише 16 років, коли росіяни розпочали повномасштабне вторгнення та напали на Ірпінську громаду. Проте вік не зупинив юнака. Дочекавшись повноліття, він одразу пішов до війська. У липні минулого року він добровільно пішов служити в Національну гвардію України у підрозділ «Азов». На жаль, 27 січня Герой загинув під час виконання бойового завдання в Луганській області. Йому назавжди залишилося 18...
Також, останню шану віддали у Костопільській громаді…
Сергій Філіпов народився у Костополі 27 липня 1981 року. Сержант Філіпов Сергій Миколайович отримав поранення несумісні з життям. Він загинув 30 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу Роботинного на Запоріжжі. У Героя залишилася родина Майя та донечка Сабіна, батьки Любов та Микола та брат Олександр. Сергій Філіпов мав статус учасника бойових дій та був нагороджений медаллю «Ветеран Війни».
Щирі співчуття рідним та близьким.
Світла та вічна пам’ять Героям!
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux