2 лютого 2024 року у Рівненському районі попрощалися із трьома воїнами
опубліковано 02 лютого 2024 року о 16:16

2 лютого 2024 року у Рівненському районі попрощалися із трьома воїнами, які полягли на полі бою, але не відступили перед ворогом.

Рівненська громада попрощалася із Захисником Миколою Кухарцем.

Микола народився у Рівному 15 лютого 1977 року. Навчався у місцевій школі №6, потім здобув фах електрика у професійно-технічному училищі. Микола певний час працював за кордоном, проте коли розпочалася повномасштабна війна, одразу пішов у військкомат. Захисника не одразу призвали, аж у листопаді 2022 року він поповнив лави Збройних Сил України. Навчався військовій справі у Великій Британії, а потім втілював свої навички на полі бою, захищаючи рідну землю.

46-річний матрос Микола Кухарець загинув 22 грудня 2023 року під час захисту Батьківщини у зоні виконання бойових завдань на Херсонщині.

В Героя залишилися старенька матір, сестра, доросла донька та улюблена внучка.

З двома земляками сьогодні попрощалися у Здолбунівській громаді. На щиті повернулися здолбунівчанин Сергій Носов та Юрій Лавренюк з Глинська.

Сергій Носов народився у Здолбунові. Зростав разом з братом. Навчався у міській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6. Після закінчення школи вступив до місцевого ПТУ № 2 та здобув спеціальність будівельника. Згодом їздив на роботу за кордон.

У листопаді 2023 року Сергія призвали на військову службу за загальною мобілізацією. 27 січня 2024 року солдат Сергій Носов загинув внаслідок штурмових дій противника на Донеччині. Йому був 41 рік.

Юрій Лавренюк народився у Здолбунові. Зростав у великій дружній родині з двома сестрами та двома братами. Навчався у Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6. Потім вступив до Квасилівського ПТУ №3 та здобув спеціальність столяра. Служив у армії, потім працював столяром у Здолбунівській центральній районній лікарні. З 2011 року працював слюсарем на «Волинь-Цемент» ПАТ «Дікергофф Цемент Україна».

Юрій дуже любив своїх дітей – доньку та двох синів. Завжди був щирим та надійним. З 2003 року родина мешкала у с. Глинськ.

13 березня 2022 року Юрія Лавренюка призвали до лав ЗСУ. Після навчання кілька місяців служив на півночі Рівненщини. Далі – Сумщина, Бахмут. З січня 2024 року ніс службу на Запоріжжі. 28 січня 2024 року молодший сержант Юрій Лавренюк загинув, захищаючи Україну. Йому було 49 років.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux