705-а доба війни. Загальнонаціональна хвилина мовчання
опубліковано 29 січня 2024 року о 09:00

09.00 - хвилина мовчання... Рівненський район попрощався із своїми Захисниками - Героями, які віддали своє життя заради миру і свободи…

Сумна звістка прийшла до Зорянської громади…

Анатолій Свирид народився у 1967 році. Мешкав у селі Голишів Зорянської громади. На військову службу був призваний у вересні 2023 року. Боронив Україну від ворога на Харківському напрямку у складі гірсько-штурмової бригади. 26 грудня 2023 року у ході бойових дій отримав тяжкі поранення. Лікувався у Харкові, потім - у Києві. Його життя обірвалося 25 січня 2024 року у госпіталі міста Київ внаслідок отриманих поранень. Поховали захисника у рідному селі.

Михайло Гунько народився у 1997 році. Мешкав у селі Диків Зорянської громади. Михайло Гунько був командиром зенітного ракетного взводу. Проявивши мужність та стійкість у бою з ворогом, вірний військовій присязі, загинув 06 січня 2024 року при виконанні бойового завдання, захищаючи Батьківщину, у районі Запорізької області.

Болюча втрата не оминула Гощанську громаду..

Сергій Ковалів був призваний на військову службу 3 березня 2022 року. Загинув поблизу села Синьківка Куп’янського району Харківської області 19 січня 2024 року. Військовослужбовець віддав своє життя за незалежність і безпеку нашої країни. Його мужність слугуватиме прикладом, а пам'ять про нього житиме серед нас як символ жертовності та відданості Україні. Сергію назавжди залишиться 47 років…

Також, останню шану віддали у Великомежиріцькій громаді…

Олександр Безкоровайний житель села Стовпин. 15 січня 2024 року, мужньо виконуючи військовий обов‘язок загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Веселе Донецької області.

Острозька громада із сумом провела Героя в останню дорогу…

Михайло Заєць родом із Тесова. Помер 23 січня 2024 року внаслідок отриманих раніше поранень, під час бойового завдання на території Донецької області. Зупинилося серце Героя на 44 році життя в одній із лікарень Києва.

Бабинська громада попрощалася із Захисником, якого рахували зниклим безвісти з 20 грудня 2023 року…

Згасла остання надія щодо долі Захисника України, жителя с. Горбаків Юрія Грицеляка, 1978 року народження.

Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну та за бажання жити на своїй, рідній, вільній українській землі. Низький уклін, вічна і світла пам'ять Воїнам-Захисникам. Не пробачимо окупантам терору і злочинів! Помстимося! Переможемо!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux