5 вересня у Рівненському районі провели в останню путь двох військовослужбовців, які поклали життя за Україну: Анатолієм Грибом та Василем Колядою
опубліковано 05 вересня 2022 року о 16:39

5 вересня у Рівненському районі віддали шану та провели в останню путь двох військовослужбовців, які поклали життя за Україну: рівнянином Анатолієм Грибом та костопільчанином Василем Колядою.

46-річний Анатолій Гриб був уродженцем с.Ставки, що в Городоцькій сільській раді, проте все життя прожив у м.Рівне. У цьому місті пройшли його роки навчання, тут працював, разом із дружиною ростили донечку. Коли розпочалась повномасштабна війна, пішов у військомат. І хоч ніколи не мав відношення до медицини, зумів стати хорошим медиком для побратимів. Його завданням був порятунок поранених та доправлення їх у безпечне місце. Під час виконання саме такого завдання, біля села Нестерянка Запорізької області, і обірвалося життя захисника. Без батька залишилася донька, втратила чудового чоловіка дружина, вірного захисника ненька Україна.

Дуже добрим, щирим, позитивним та веселим – таким назавжди запамятають Анатолія Гриба ті, хто його знав.

Сьогодні з ним попрощалися на майдані Незалежності, поховали на кладовищі «Нове».

36-річний Василь Коляда був удродженцем с.Данчиміст, проте вже багато років поспіль проживав із дружиною та дітьми у м.Костопіль. Працював на будівництві, виховував сина та доньку шкільного віку. Коли розпочалась повномасштабна війна, пішов захищати Україну. Василь був навідником кулеметного відділення та служив на Харківщині. 1 вересня під час виконання богового завдання поблизу селища Момотове Харківської області зазнав смертельного поранення. Побратими намагалися врятувати бійця, проте у госпіталі м.Харків серце військового зупинилось.

Провести Героя в останню дорогу зібралося багато костопільчан, військових побратимів, рідні та друзі. Чин похорону відбувся у соборі святого Петра і Павла, а поховали загиблого захисника на кладовищі «Нове» поруч з іншими Героями.


Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям Василю Коляді та Анатолію Грибу , які віддали своє життя за Україну.



Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux