29 серпня Рівненський район прощався із загиблими Героями
опубліковано 29 серпня 2023 року о 16:19

29 серпня в Рівненському районі провели останньою земною дорогою трьох загиблих воїнів, Героїв – Вадима Плюща з Костопільської громади, Василя Цвенюка із с.Кунин Здовбицької громади, Володимира Панчука з Корецької громади.

Старший солдат Вадим Плющ народився у м.Костопіль. Після закінчення навчання працював у лісовому господарстві.

Разом з дружиною Вадим Плющ виховував двох синів. Одному зараз 15, а іншому 17 років. Як розповідає Юлія, чоловік не хотів, аби дітям колись довелося воювати, тому вирішив сам стати на захист України. 16 травня 2023 року Вадима Плюща мобілізували. Воїн загинув 24 серпня 2023 року від прямого влучання в бліндаж під час мінометного обстрілу позицій в районі населеного пункту Північне на Донеччині.

У Здовбицькій громаді попрощалися з Василем Цвенюком. Народився Захисник 15 серпня 1978 року в селі Кунин. Закінчивши 9 класів Кунинської початкової школи, продовжив навчання в школі с.Уїздці. Василь був хорошим та старанним учнем, любив точні науки, тож після 11 класу вступив до Рівненського державного педагогічного інституту на факультет фізики та інформатики. Він обрав саму мирну професію, професію вчителя, був чудовим математиком.

Після закінчення університету, працював у Мізоцькому інтернаті, вчителем фізики та інформатики. Згодом, вирішив освоїти професію будівельника. Василь завжди з відповідальністю відносився до будь-якої роботи, тому користувався повагою у колег, а освіта математика завжди була у нагоді. У 2014 року боронив Україну під час АТО, захищав кордони рідної землі від окупантів уДонецькій області. 10 лютого 2023 року воїн знову поповнив лави ЗСУ, у складі 141 стрілецько-штурмової бригади захищав кордони рідної землі в Донецькій області, смт. Костянтинівка. 08 червня 2023 року родині Захисника прийшла звістка, що Василь Цвенюк під час контрнаступу поблизу смт. Північне зник безвісти. А вже 28 серпня надія на те, що Герой живий померла. Будучи відданим військовій присязі, Герой до останнього подиху боронив рідну землю від окупанта та загинув на полі бою.

У воїна залишилася матір, брат та син.

Володимир Панчук з с.Головниця народився 10 квітня 1982 року. Навчався в Головницькій ЗШ. З квітня 2000 року по листопад 2001 проходив строкову службу в армії. У 2003-2007 роках здобував освіту у Харківській національній академії міського господарства, де опанував професію інженера-будівельника. Був учасником АТО з 2014 по 2016 роки. Обороняв м.Маріуполь.

У лютому 2023 року був призваний до лав ЗСУ захищати свою Батьківщину. Сержант Володимир Панчук загинув 24 серпня, у День Незалежності нашої держави, під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Північне Донецької області.

Нещодавно у Клеванській громаді поховали загиблого воїна Олександра Годуна.

25-річний воїн, житель смт Клевань Олександр Годун загинув 21 серпня 2023 року на Бахмутському напрямку Донецької області у запеклому бою із окупантом, внаслідок військових дій від вибухів та осколків, отримавши поранення несумісні з життям.

Нехай спочивають в мирі душі Героїв, а пам’ять про них буде вічною.

Щирі співчуття рідним, близьким, військовим побратимам загиблих військовослужбовців.

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux