Зустріч народжує ідеї: спільні кроки для майбутнього освіти в Рівненському районі
опубліковано 14 лютого 2024 року о 15:29

Сьогодні в Рівненській районній державній адміністрації відбулася нарада, яка зібрала керівників відділів освіти Рівненського району, представників Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненської районної державної адміністрації. Ця зустріч стала не лише платформою для обговорення актуальних питань, а й важливим кроком у спільному напрямку розвитку освіти в районі. Перед початком, присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Захисників України. 

Нараду провів заступник голови Рівненської районної державної адміністрації Юрій Козачек. Під час зустрічі акцент був зроблений на декільеох ключових питаннях. 

По-перше, обговорювалася презентація заходів з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах, яку представив командир військової частини 3055 Національної гвардії України, підполковник Віталій Опольській. Він поділився планами та ідеями, спрямованими на збереження та посилення національної свідомості серед учнів.

Далі були обговорені результати проведення змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг" серед учнів закладів загальної середньої освіти Рівненської області за минулий навчальний рік. Юрій Полюхович - в.о. начальника управління охорони здоров'я, освіти, культури та спорту Рівненської райдержадміністрації спільно з Олександром Алексійчуком - начальником Рівненського обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти України, поділилися результатами та враженнями від цієї ініціативи та подальшого їх розвитку.

Не менш важливим було обговорення питання формування мережі старшої профільної школи. Із цим питанням детально ознайомили присутніх Марина Пашковська - заступник начальника департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації,  Любов Кривчук - начальник відділу загальної, середньої та дошкільної освіти Рівненської облдержадміністрації та Марія Жильчук - начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації.

На завершення наради Юрій Козачек висловив щиру подяку усім присутнім за активну участь, ділові пропозиції та плідну співпрацю. Такі зустрічі є не лише важливим етапом у вирішенні актуальних питань розвитку галузі освіти, але й свідчать про єдність та згуртованість району навколо реалізації спільних цілей.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux