Волонтери Дядьковицької громади готують для військовослужбовців на фронт смачну випічку
опубліковано 17 березня 2023 року о 09:55

Про наших волонтерів можна розповідати багато і без упину та й заслуговують вони на те, щоб про їхню роботу знало чим більше людей! На окрему публікацію без перебільшення варті волонтери Дядьковицької громади, там так багато роблять для того, щоб наблизити Перемогу та підтримати Збройні Сили України!

Нещодавно у громаді пройшла акція «Готуємо із вдячністю», приурочена Дню українського добровольця, в рамках якої господині із сіл Малий Шпаків, Милостів, Верхівськ готували для солдатів на фронт смачну випічку. Автором ідеї проведення цієї акції була завідувач клубу с.Милостів Олена Осипчук. До справи долучилися директор будинку культури с.Малий Шпаків Юрій Сисюк, художній керівник Малошпаківського БК Олена Сінокопчук, інші працівники закладів культури, освіти, позашкілля та мешканці громади. Цього разу смаколики для військових готували вдома у родини Віктора та Любові Шило. До слова, Любов Шило готує для військових зі своїх продуктів стільки, скільки триває війна, буває по шість днів на тиждень. До доброї справи, традиційно, долучилася і Дядьковицька сільська рада, яка допомагала продуктами. Та й місцеві жителі не стояли осторонь, приносили усе необхідне для приготування випічки, і робили це не лише цього разу, а й протягом усього часу, як триває війна.

До дружньої когорти однодумців долучилася і вимушена переселенка з м.Покровськ, що на Донеччині, Тетяна Нужна. В с.Милостів вона знайшла прихисток від війни, а її син та чоловік зараз на фронті, виганяють з нашої землі рашиську навалу. До слова, син Олени Осипчук теж зі зброєю на передовій, як і в багатьох господинь, які готують, ліплять, плетуть, печуть, збирають кошти на тепловізори своїх рідних, які захищають усіх нас від ворога. Тому й розповідають про свою роботу сором’язливо, бо ж допомагають там своїм дітям, чоловікам, батькам і не бачать у своїй роботі чогось особливого. Такі вони, справжні українці – за волю і Україну віддають найдорожче і не бачать у цьому заслуг, бо вважають, що так має робити кожен, хто хоче жити у вільній країні.

Віримо у Перемогу! Віримо у ЗСУ! Все буде Україна!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux