Відбувся семінар-навчання з працівниками апарату та структурних підрозділів адміністрації
опубліковано 09 жовтня 2024 року о 13:00

09 жовтня 2024 року у Рівненській районній державній адміністрації відбувся семінар-навчання з працівниками апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відкрила семінар-навчання керівник апарату райдержадміністрації Антоніна Потайчук. Заступник керівника апарату – начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Людмила Новак ознайомила державних службовців з графіками оцінювання результатів виконання завдань державними службовцями за рік, що минає, оновлення посадових інструкцій у структурних підрозділах, дотримання чинного законодавства у трудових відносинах тощо.

Начальник архівного управління райдержадміністрації Наталія Токарчук розповіла присутнім про зміни у систематизації та зберіганні документів у діловодстві.

В.о.завідувача сектору контролю відділу документообігу апарату райдержадміністрації Людмила Яськевич ознайомила державних службовців зі станом виконавської дисципліни у контексті дотримання термінів реагування, виконання та інформування на документи, які находять до Рівненської районної державної адміністрації.

Начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Тетяна Дуляницька інформувала про дотримання інструкції із зверненнями громадян в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації, ознайомила зі статистикою звернень, які надійшли протягом 9 місяців поточного року.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Оксана Дещинська довела до відома держслужбовців адміністрації терміни оновлення інформації на офіційному сайті Рівненської райдержадміністрації та інші поточні питання, які виникають під час діяльності.

Семінар-навчання відбувся у конструктивній атмосфері, за підсумками якого будуть вживатися відповідні заходи.


В.о.завідувача сектору контролю відділу документообігу апарату райдержадміністрації Людмила Яськевич звертається до присутніх. За столом сидить та слухає заступник керівника апарату – начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Людмила Новак Заступник керівника апарату – начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Людмила Новак обговорює робочі питання, начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Тетяна Дуляницька слухає. Працівники апарату та структурних підрозділів Рівненської райдержадміністрації
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux