Відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Рівненської районної ради
опубліковано 22 червня 2023 року о 09:53

21 червня відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Рівненської районної ради восьмого скликання. Провів сесію голова районної ради Василь Тимощук за участі першого заступника голови Рівненської райдержадміністрації Володимира Леонова, заступника голови райдержадміністрації Юрія Козачека, 31-го з 54-х депутатів районної ради та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Передували пленарному засіданню робота постійних комісій та президія, на яких депутати розглянули, підтримали та внесли зміни до проєктів рішень, які виносилися на сесію.

Так, обранці району заслухали та взяли до відома інформацію про стан боротьби зі злочинністю, охорону громадського порядку на території Рівненського району, з якою ознайомив начальник Рівненського районного управління поліції у Рівненській області Роман Штеба.

Затвердили депутати проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Порозове та Загороща на території Корнинської сільської ради Рівненського району, Рівненської області, внесли зміни до рішення районної ради від 24 березня 2021 року № 207 «Про положення про Координаційно-консультативну раду з питань місцевого самоврядування при голові Рівненської районної ради».

Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту райдержадміністрації Богдан Лісовець доповів про хід виконання районних програм забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Рівненському районі на 2021-2023 роки, програму встановлення, удосконалення розвитку та утримання автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Рівненського району на 2018-2024 роки та програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту у Рівненському районі на 2019-2024 роки.

Одноголосно підтримали депутати звернення Рівненської районної ради до Верховної Ради України щодо негайного виконання рішення Ради національної безпеки та оборони від 1 грудня 2022 року в частині прийняття Закону про заборону Української православної церкви (московського патріархату).

Крім того, секретар Рівненської районної територіальної виборчої комісії Андрій Логащук під час роботи сесії районної ради зачитав постанову виборчої комісії та вручив посвідчення депутатів Рівненської районної ради Світлані Годинюк та Оксані Шустик, обраних від політичної партії "Слуга Народу", які замінили депутатів, що склали свої повноваження.

Загалом, депутатами було розглянуто та прийнято рішеня із 17 питань порядку денного сесії. Так як, всі питання були детально розглянуті на спільному засіданні постійних комісій і президії, то сесія пройшла конструктивно і злагоджено.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux