Відбулося пленарне засідання чергової двадцять четвертої сесії Рівненської районної ради
опубліковано 21 червня 2024 року о 15:13

21 червня відбулося пленарне засідання двадцять четвертої сесії районної ради восьмого скликання. Провів сесію голова районної ради Василь Тимощук за участі в.о. голови Рівненської районної державної адміністрації – начальника Рівненської районної військової адміністрації Володимира Леонова, заступника голови Рівненської районної державної адміністрації Юрія Козачека депутатів районної ради та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників відповідних територіальних органів.

Передували пленарному засіданню робота постійних комісій та президія, на яких депутати розглянули, підтримали та внесли зміни до проєктів рішень, які виносилися на сесію.

Перед тим, як розпочати роботу пленарного засідання 24 сесії районної ради голова Рівненської районної територіальної виборчої комісії Марина Пашко вручила посвідчення депутату Віктору Симонцю від політичної партії «Слуга народу».

Після вручення відбулося нагородження переможців конкурсу «Найкраща поштова марка на конверт до 80 річчя під Гурбами».

Організатори конкурсу символічно здійснили погашення марки на конвертах.

Депутати заслухали та прийняли інформацію начальника Рівненського районного управління поліції ГУНП у Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Рівненського району.

Також обранці району заслухали та підтримали рішення про хід виконання районних програм та інші питання порядку денного.

Загалом, було розглянуто та прийнято рішення із 13 питань порядку денного сесії.

У великій залі Рівненської райдержадміністрації у президії троє осіб - голова Рівненської районної ради Василь Тимощук (по середині), в.о.голови Рівненської районної державної адміністрації - начальника Рівненської районної військової адміністрації Володимир Леонов (праворуч) та заступник голови районної ради Олег Карпяк (ліворуч). Депутати районної ради виконують Державний Гімн України Депутати ознайомлюються з проєктами рішень, на фото приблизно 12 осіб. На фото відбувається погашення марки, 4 осіб. Голова Рівненської районної ради Василь Тимощук тримає у руках конверт з маркою і розповідає про нього. На фото крім голови, заступник голови райради Олег Карпяк та в.о.голови Рівненської районної державної адміністрації - начальника Рівненської районної військової адміністрації Володимир Леонов.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux