Вебінар для майбутніх випускників Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП
опубліковано 21 березня 2024 року о 16:09

Сьогодні, 21 березня 2024 року, у межах співпраці Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості та закладів фахової передвищої освіти був організований та проведений інформаційно-консультаційний вебінар для студентської молоді випускних курсів на тему: «Служба зайнятості – надійний партнер студентської молоді у пошуку роботи» із застосуванням корпоративному засобу для відеоконференцій Google Meet. До участі у заходів долучилися близько 100 здобувачів вищої освіти.

Світлана Жовнір, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Рівненської філії, ознайомила молодь із соціальними послугами, які надає служба зайнятості зайнятому і незайнятому населенню, презентувала офіційні інтернет-ресурси державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище» та Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри», Освітній портал, а також онлайн-сервіс "Моя професія: консультаційна мережа".

«Вихід молоді на ринок праці відбувається, переважно, після закінчення навчання. Саме на цьому етапі виникає багато проблем щодо реалізації їх трудового потенціалу. Важливо бути готовим до них і навчатися правильно використовувати свої трудові ресурси», – наголосила Світлана Жовнір. Вона ознайомила учасників вебінару з основними техніками пошуку роботи та правилами підготовки до нього, акцентуючи увагу на перевагах легальної зайнятості.

Не оминули увагою і успішного впровадження та реалізації в Україні, в цілому, та в Рівненські області, зокрема, урядового проєкту «єРобота». Спікер ознайомила присутніх з основними кроками отримання держаних грантових коштів на відкриття та розширення підприємницької діяльності.

На закінчення вебінару пані Світлана рекомендувала присутнім скористатися послугами служби зайнятості, а також використовувати її інтернет-ресурси.

«Приєднуйтеся до найбільшої бази можливостей! Навчайтеся дистанційно! Самовдосконалюйтеся! Отримуйте нові знання та навики, розвивайте власні компетенції, затребувані на ринку праці, пізнавайте себе якнайкраще та рухайтесь далі в професійному розвитку! Будьте здорові та думайте про світле майбутнє у мирній країні!», – закликала Світлана Жовнір.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux