Вчора Україна відзначала День єднання
опубліковано 17 лютого 2023 року о 16:01

Президент України Володимир Зеленський заснував його 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну.

Ми мали продемонструвати світу і насамперед ворогу, що ми єдині і готові захищати свою суверенність. І уже майже рік нами захоплюється світ і боїться ворог.

У 2023 році в громадах Рівненського району також відзначали День єднання, демонструючи свою єдність та віру у нашу Перемогу!

У м.Костопіль урочистості провели на території Другого відділу РТЦК СП. Державний гімн виконала народна аматорська хорова капела Центру культури і дозвілля КЗ "Центр культурних послуг".

Українці змушені вкотре відстоювати свою свободу та право на життя у вільній країні. На жаль, у цій боротьбі Костопільщина втратила Героїв, які стали на захист рідної землі. Серед них Микола Романцев. Указом Президента України його посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Під час заходу нагороду вручили доньці Вікторії Осійчук.

Загиблих борців за волю і незалежість України вшанували хвилиною мовчання.

«Єднаймося задля ПЕРЕМОГИ! Ми сильні! Ми разом!» - під таким девізом пройшов цей день у Корецькій громаді.

«Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!» - звучало 16 лютого у КЗ «Культурно-дозвіллєвий центр» Городоцької сільської ради.

З нагоди Дня єднання України в будинку культури с. Карпилівка провели з дітьми зустріч, на якій розповіли про значення цього свята, а ще діти переглянули відеосюжет "День єднання". Організатори заходу: завідувач КЗ "Публічно-шкільна бібліотека" Світлана Гоцалюк, директор будинку культури Любов Гриневич та керівник вокального колективу Оксана Ткач.

«Наша держава сьогодні сильна, як ніколи і ми неодмінно переможемо, бо в нас віра, сила духу, щирість, єдність, незламність… Бо з нами Бог!» - під таким гаслом відбувся патріотичний флеш-моб у Мізоцькій сільській бібліотеці.

«Єдність — це наша потужна зброя. Сьогодні, як ніколи, маємо стояти пліч-о-пліч і не дати ворогу здолати незламність і волю незалежної нації. Пам’ятайте, що держава — це не тільки територія. Сила країни — в єдності українських земель, а сила народу — в єдності людей» - під таким гаслом відзначили урочисту подію у Великоомелянській громаді.

Віримо всі у нашу Перемогу! Підтримуємо Збройні Сили України!

Все буде Україна!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux