В Рівненському районі в останню земну дорогу провели трьох Захисників, які поклали своє життя за Україну – Вадима Логасюка, Валерія Потапчука та Андрія Морозика
опубліковано 23 березня 2023 року о 17:33

23 березня в Рівненському районі в останню земну дорогу провели двох Захисників, які поклали своє життя за Україну – Вадима Логасюка з Березнівської громади та Валерія Потапчука з Костопільської громади.

21-річний молодший сержант, командир відділення інженерно-саперного взводу Вадим Логасюк загинув 18 березня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області.

Вадим Логасюк із села Лінчин, у серпні 2022 року вступив до лав Збройних Сил України та, пройшовши навчання за кордоном, ніс бойову службу в районі Бахмута.

У загиблого військовослужбовця залишилися батьки та брат.

45-річний солдат Валерій Потапчук загинув 18 березня внаслідок мінометного обстрілу, виявивши стійкість та мужність, поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

Валерій народився 2 листопада 1977 року в селі Малушка колишнього Березнівського району. Закінчив Костопільську ЗОШ №1, згодом – Костопільське професійно-технічне училище. Жив та працював загиблий Захисник у місті Костопіль.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну Валерій Потапчук приєднався до лав Збройних Сил України, де служив навідником гірсько-штурмової роти. В загиблого Героя залишилися батьки та брат.

Сьогодні, в день поховання, у Костопільській громаді оголошено Днем жалоби за загиблим військовослужбовцем Валерієм Потапчуком.


А 13 березня Олександрійська громада у скорботі в останню земну дорогу провела загиблого військовослужбовця Андрія Морозика.

27-річний Андрій Морозик народився у с.Козлин, навчався у Козлинській гімназії, згодом здобув професію механіка у Квасилівському училищі. Добрий, працьовитий, щирий, «золоте дитя» – так про Андрія говорили усі, хто його знав.

У березні 2022 року Андрій одружився, проте планам молодого подружжя Андрія та Анастасії на щасливе сімейне життя збутися не судилося …

07 березня 2023 року водій-стрілець Андрій Морозик загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Бахмутського району Донецької області.

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв! Розділяємо сум та біль родин, які втратили на війні найрідніших. Подвиг та слава військовослужбовців Збройних Сил України навіки закарбована в пам’яті українців!

Вічна пам’ять та шана військовослужбовцям Вадиму Логасюку, Валерію Потапчуку, Андрію Морозику.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


(в публікації використано інформаційні матеріали Березнівської, Костопільської міських рад, Олександрійської сільської ради)



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux