В Рівненському районі 23 листопада поховали двох воїнів
опубліковано 23 листопада 2023 року о 17:06

23 листопада 2023 року в Острозькій громаді Рівненського району з сумом і болем попрощалися із земляком з села Верхів Віталієм Ткачем.

Віталій народився 2 червня 1981 року у селі Верхів. З 1987-1996 років навчався у Верхівській ЗОШ. В період 1998-2000 років працював на різних посадах у місцевому КСП «Верхівське». З 2003 року працював різноробочим – будівельником в ТОВ «Вежа».

Одружений, з дружиною виховував трьох дітей. Добрий, товариський, життєрадісний Віталій завжди допомагав людям, був щедрим - саме таким його назавжди запам’ятають рідні, близькі та знайомі.

Герой загинув 08 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Захисникові назавжди 42 роки.


Кілька днів тому у Березнівській громаді віддали останню шану старшому солдату аеромобільного батальйону Роману Логащуку.

Роман Логащук народився 27 листопада 1995 року і проживав у селі Лінчин колишнього Березнівського району. Навчався в Лінчинській загальноосвітнійї школі І-ІІ ступенів.

У грудні 2022 року Роман став на захист України від рашистських загарбників.

Старший стрілець аеромобільного батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади загинув 11 листопада 2023 року під час ведення бойових дій на Донеччині.

У молодого захисника було дуже багато планів та мрій, які він не встиг втілити в життя. Мріяв, що повернеться з війни та буде жити у мирній країні разом зі своєю сім'єю, яку разом із дружиною створили за три місяці до загибелі. Хлопець був чудовою людиною, прекрасним сином і чоловіком, братом та дядьком, надійним другом, патріотом України. Він був справжнім воїном, який загинув зі зброєю в руках.

Молодий Герой за декілька днів відсвяткував би свій 28 день народження, але повернувся додому назавжди, «на щиті»…

Приносимо щирі співчуття рідним, друзям та знайомим загиблих Героїв. Вони назавжди залишаться в нашій пам'яті справжніми патріотами та вірними Захисниками.

Глибоко сумуємо разом з родинами воїнів.

Світла пам‘ять Героям!


Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux