Це одне з провідних м'ясопереробних підприємств Рівненщини, що успішно працює вже 12 років. Асортимент виробництва налічує близько 500 позицій ковбасних виробів, делікатесів і напівфабрикатів.
Тут щоденно переробляється до 10 тонн м’яса, продукція реалізується по всій Україні.
Підприємство є соціально відповідальним - тут працює близько 150 співробітників із середньою зарплатою 21 тис. грн. Лише за минулий рік підприємство сплатило 1.2 млн грн податків до місцевого бюджету.
Для забезпечення енергонезалежності на підприємстві встановлено сонячні панелі.
«Такі підприємства стимулюють економічну активність у регіоні. Сьогодні важливо підтримувати місцевого виробника, адже це продовольча безпеку регіону та держави. Працюємо далі», - зазначив очільник району.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але ви можете вільно користуватися ним.