У Корнинському ліцеї Рівненського району проведено четвертий традиційний турнір пам’яті загиблого земляка Романа Свіржевського
опубліковано 07 травня 2022 року о 13:25

Днями в Корнинському ліцеї Рівненського району поєдинком між молодшою віковою групою футболістів стартував четвертий традиційний турнір пам’яті загиблого земляка Романа Свіржевського. Роман був випускником Корнинського ліцею, в 19 років пішов захищати Україну від російського агресора в зоні АТО. Роман уже тоді знав, якщо ворога не зупинити там, він рано чи пізно прийде до його власного дому. Загинув військовий у 2016 році. Для мами Оксани син назавжди залишився 21-річним…

Футбольні змагання проводяться з 2018 року. Чемпіони виграють кубок, який є перехідним. На цьогорічний турнір Пам’яті зібралися п’ять команд двох вікових груп із Корнинської громади.

За результатами змагань перехідний Кубок-2022 повернувся та встановлений у рідному для Романа Свіржевського Корнинському ліцеї.

Турнір, у першу чергу, організовувався, щоб пам’ятали всі, не лише діти, а й дорослі, про людей, які захищають нашу державу. Змагання розпочалися з хвилини мовчання. На турнірі була присутня мама загиблого воїна Оксана Свіржевська, яка подякувала за те, що пам’ятають про її сина, подякувала всім, хто в наш непростий час допомагає Армії.

Мама Романа Оксана Свіржевська вже понад два роки є соціальним працівником у Корнинській ТГ, її підопічні – учасники бойових дій, які зареєстровані на території громади, військовослужбовці, родини загиблих. Небайдужа до проблем, звернень своїх підопічних соціальний менеджер пані Оксана до початку активної фази військових дій максимально допомагала людям, у тому числі у вирішенні питань щодо допомоги в оформленні потрібних документів на санаторно-курортне лікування, надання інформацій про оздоровлення, допомоги на дітей, питань земельного характеру, безкоштовного отримання водійських прав, в оформленні місця прописки, вирішенні питань при втраті посвідчення УБД тощо. Наразі, коли в Україні триває війна й виникло дуже багато потреб для військовослужбовців, Оксана Свіржевська зайнята активною волонтерською роботою (в публікації використано матеріали телеканалу ITV media group).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux