У Корецькій громаді відбулася низка культурно-масових заходів, присвячених Дню Матері
опубліковано 15 травня 2023 року о 16:06

Вічна зернина на невмирущому полі життя, це наша родина, це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям!

14 травня в Україні відзначили День Матері, а у Корецькій громаді відбулася низка культурно-масових заходів, присвячених цьому чудовому святу.

Так, у переддень свята, у Корецькому міському будинку культури відбувся святковий концерт «Будь повік благословенна, мамо!», де окрім чудової концертної програми матері отримали квіти та відзнаки.

Материнську долю пісенно заквітчали колективи Корецького міського будинку культури: «Серпанок», «Ясени», «Шанс», «Росава», наймолодші учасники свята - вихованці дитячого садочку «Ромашка», вокальне тріо Корецького ліцею, ансамбль «Гармонія» (Корецька гімназія), танцювальний колектив «Мальви» Корецької мистецької школи та окремі виконавці. Натхненна родина міського будинку культури побажала усім матерям-берегиням українських родин мирного, доброго і щасливого віку.

А в неділю в с.Даничів Корецької громади також відбувся благодійний концерт та ярмарок, присвячений Дню Матері на підтримку Збройних Сил України, де для військових було зібрано кошти в сумі 11 тисяч гривень. На свято, привітати матерів, завітали Корецький міський голова Людмила Дмитрук та заступник міського голови Юрій Добровольський.

Цього недільного дня благодійні концерти - ярмарки відбулися і в с.Крилів (Бриківський старостат) та с. Сторожів (Веснянський старостат), і на кожному з цих заходів збирали кошти для Збройних Сил України.

До Міжнародного Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї на базі Центру дитячої та юнацької творчості в Молодіжному просторі «Котуса» Корецької громади відбулася розважально-інтеграційна, освітньо-пізнавальна програма з елементами ігрових практик «Я Люблю Україну!».

В розважальному заході приймали участь як місцеві мешканці, так і мами з дітьми з числа тимчасово переміщених осіб.

У пам’ять про загиблих воїнів, розпочали захід із Державного Гімну України та хвилини мовчання. Упродовж двох годин команди «Герої України» та «Калина», в складі яких були мами та діти, виконували різноманітні завдання: інтелектуальні, спортивні, пізнавальні, творчі, розважальні. Організатори свята подарували учасникам гарний настрій та позитивні емоції!

Нашому роду – нема переводу! Доземний уклін матерям, які виховали Героїв, які дали життя нашим Захисникам!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux