Цими вихідними Рівненський район прощався із шістьма воїнами, які полягли на полі бою
опубліковано 14 серпня 2023 року о 15:48

Цими вихідними Рівненський район прощався із шістьма воїнами, які полягли на полі бою захищаючи незалежність та територіальну цілісність України від окупаційної армії рф.

Гощанська громада провела до місця вічного спочинку 48-річного головного сержанта Володимира Озарчука із селища Гоща. Володимир Озарчук після школи вступив до вищого ПТУ №1 м. Рівне, де здобув фах штукатура, лицювальника-плиточника. Аби забезпечити гідне життя родині, працював у різних країнах світу. Але коли окупанти увірвалися в мирне життя українців, чоловік добровольцем поповнив ряди Нацгвардії. У перший рік широкомасштабної війни Володимир Озарчук перебував на Рівненщині. У березні 2023-го перевівся до батальйону «Свобода» бригади швидкого реагування Нацгвардії «Рубіж». З травня 2023 року захищав Україну у районі села Спірне Бахмутського району Донецької області. Військовий приклад батька-захисника зіграв визначальну роль і в житті його єдиного сина - у березні 2023 року Роман також поповнив ряди Нацгвардії. На жаль, 8 серпня цього року відбувся останній бій воїна Володимира Озарчука.

Соснівська громада зі скорботою попрощалася із мужнім Захисником України жителем села Губків Євгеном Радчуком. 52-річний чоловік воював з 15 червня 2022 року. Загинув воїн 6 серпня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу ворогом поблизу населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області. В останню путь мужнього воїна проводжали сотні людей. Віддати шану та підтримати рідних прийшли представники влади, військові, знайомі, односельчани, жителі навколишніх сіл громади.

Максим Власенко народився у Рівному. Навчався у школі №10, здобув освіту економіста у НУВГП, згодом ще й юридичну. Проте знайшов себе в іншій справі – вів підприємницьку діяльність, працював далекобійником. Пішов на війну добровольцем у квітні 2023 року. Під час служби зарекомендував себе як справжній професіонал, отримав чергове звання – лейтенант, статус учасника бойових дій. Навіть проговорював із військовим керівництвом можливість продовжити службу в армії після завершення війни. На жаль, 40-річний лейтенант Максим Власенко загинув 10 серпня 2023 року внаслідок авіаційного удару в районі населеного пункту Вільшана Харківської області.


Мирослав Кур’янік народився у Рівному. Опанував фах кухаря, певний час працював за спеціальністю. Але згодом перекваліфікувався у будівельника. Працював і в рідному місті, і за кордоном. Саме там застав початок повномасштабного вторгнення. Мирослав повернувся в Україну та записався у добровольчий батальйон та з квітня він поповнив лави ЗСУ.

7 серпня Мирослава оголосили зниклим безвісти, а 10 серпня 2023 року 34-річного молодшого сержанта Мирослава Кур’яніка виявили загиблим поблизу села Козачі Лагері Херсонської області…

В неділю Острожчина проводила останнім земним шляхом загиблого воїна Сергія Гаєвського. 44-річний мешканець села Завидів Острозької громади загинув 5 серпня під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вільшана Харківської області.

Сергій Малевич з Корецької громади народився 7 березня 1983 року. Навчався у місцевій ЗОШ №1, далі закінчив ВПУ №24 м. Корця. Наймолодший серед трьох братів, був одруженим та мав сина Олександра. До лав ЗСУ був призваний у вересні 2022 року. Загинув воїн 10 серпня при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Чернещина Ізюмського району Харківської області.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.








Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux