Цими вихідними прощалися із загиблими воїнами
опубліковано 25 вересня 2023 року о 11:22

Цими вихідними Рівненський район прощався із п’ятьма воїнами, які полягли на полі бою, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України від окупаційної армії рф.

23 вересня у Гощанській громаді провели в останню дорогу штаб-сержанта Петра Захарчука.

Петро народився 4 липня 1979 року в селі Постійне на Костопільщині. Навчався в Клеванському професійно-технічному училищі. Згодом була служба в армії та Бердичівська школа прапорщиків.

Два роки Петро був в АТО, а коли повернувся, то працював охоронцем закладу дошкільної освіти Рівного.

На початку повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав ЗСУ. Пройшов навчання у Словенії. Служив заступником командира бойової машини навідником-оператора 2 механізованого відділення.

Загинув 20 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

Цього ж дня прощалися з Іваном Удодіком, 2000 року народження, із села Зірне Березнівської громади. Солдат, бойовий медик розвідувальної роти 117-ї окремої механізованої бригади Іван Удодік вступив до лав Збройних Сил України з перших днів повномасштабного вторгнення.

У мирному житті Іван був надзвичайно вихованою, відповідальною, стриманою, життєрадісною молодою людиною. У ньому гармонійно поєднувалися мужність і чуйність, серйозність і дуже тонке почуття гумору. Здобував базову середню освіту у Зірненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з 2006 по 2015 рік. З дитинства Іван мав хист до малювання, пізніше захоплювався комп'ютерним дизайном.

Загинув воїн 18 вересня 2023 року у бою за Україну поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

23 вересня Березнівська громада прощалася з Олександром Рахильчуком, 1993 року народження, із села Поліське.

30-річний солдат, гранатометник механізованого батальйону загинув 20 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

23 вересня на території Березнівської громади був оголошений День жалоби в знак глибокої шани та поваги до загиблих на війні Захисників.

В суботу Соснівська селищна рада провела в останню путь Андрія Бойчука із села Губків, 1984 року народження. Андрій боронив Україну з 26 лютого 2022 року. Старший стрілець-оператор механізованого відділення механізованого батальйону загинув, виконуючи бойове завдання 20 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області, отримавши поранення, несумісні з життям, внаслідок мінометного обстрілу.

В неділю, 24 вересня Бабинська громада провела в останню дорогу військовослужбовця ЗСУ Геннадія Шумейка, 1972 року народження. Військовий пішов з життя 22 вересня. Поховали його в рідному селі Бабин. В померлого воїна залишилися старенькі батьки.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux