Цими днями Рівненський район прощався з воїнами, які в боротьбі віддали свої життя за Україну
опубліковано 25 грудня 2023 року о 13:58

22 грудня 2023 року Корецька громада попрощалась з воїном, жителем села Весняне Володимиром Максимовичем.

50-річний воїн Володимир Максимович боронив Батьківщину з початку повномасштабного вторгнення. 17 грудня 2023 року під час виконання військового обовʼязку в районі міста Ізюм Харківської області військовослужбовець помер. Його поховали у рідному селі Весняне.

У Захисника залишилися овдовіла дружина та осиротіла донька.


23 грудня 2023 року м.Рівне попрощалося із Захисником, який все своє життя присвятив обороні рідної країни та її народу.

Полковник Ігор Приходько родом з Волині. Проте військова служба привела його у Рівне, де разом із дружиною виховував 2-річного сина.

Всього себе Ігор Приходько віддав військовій службі. Це було його покликання, зміст та сенс життя. Він пройшов АТО, а коли із початком повномасштабного вторгнення його покликали повернутися з пенсії на службу - не вагався і хвилини, одразу став на захист України.

22 грудня 2023 року 45-річний полковник Ігор Приходько помер у лікарні від важкої хвороби.


24 грудня 2023 року Березнівська громада провела останнім земним шляхом Героя, захисника України Михайла Іванчука, 1975 року народження, мешканця села Городище.

Михайло народився і проживав у селі Городище Березнівської громади. Навчався у місцевій школі. Потім вступив до Рівненського автотранспортного технікуму. Отримавши диплом молодшого спеціаліста техніка-механіка, проходив строкову військову службу. Працював слюсарем з ремонту автомобілів, газового устаткування, підземних газопроводів у містах Рівне та Березне. Разом з дружиною виховували двох дітей. Для рідних, друзів та односельчан Михайло запам’ятався трудолюбивим чоловіком та добрим господарем.

Захисник боронив Україну від московських окупантів з січня 2023 року. Старший механік-водій механізованого батальйону Михайло Іванчук загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

У Захисника залишилися дружина, син та дочка, сестри.


В неділю у с.Зірне Березнівської громади віддали останню шану солдату, стрільцю-снайперу механізованого батальйону Володимиру Кондратюку.

34-річний Володимир Кондратюк загинув 10 грудня 2023 року у бою за Україну на Донеччині.

Народився воїн 03 листопада 1989 року в селі Зірне Березнівського району. Здобув базову освіту у Зірненській загальноосвітній школі та Березнівському ліцеї-інтернаті спортивного профілю. Згодом навчався в Житомирському агротехнічному коледжі, по завершенню навчання у якому проходив строкову військову службу в Житомирській області.

Після одруження, Володимир проживав у Запорізькій області, де працював водієм у ТОВ "Урожай" у місті Запоріжжя.

У мирному житті Володимир був відомим спортсменом, чемпіоном області та учасником чемпіонатів України з греко-римської боротьби.

Запам'ятався для усіх люблячим сином для батьків, дбайливим батьком синам, коханим чоловіком для дружини, уважним та вірним другом, добрим та надійним побратимом, щирим патріотом відкритим до людей.

Поховали Захисника на кладовищі села Зірне зі всіма військовими почестями.


Цієї неділі Костопільська громада попрощалася із земляком, відданим і щирим Захисником України Анатолієм Улянчуком

Анатолій Улянчук загинув 20 грудня 2023 року на Харківщині під час виконання бойового завдання, повʼязаного з захистом територіальної цілісності та держаного суверенітету України.

Близькі та рідні пам'ятатимуть його доброю людиною, яка завжди була готова прийти на допомогу. Анатолій був щирим, впевненим в собі та своїх діях. Вшанувати пам'ять військового прийшли рідні, друзі, військовослужбовці, представники влади та жителі громади.

Чин похорону відбувся у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Пішою ходою Героя провели до майдану Шевченка, де прощалася із ним громада. Поховали Захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

24 грудня у Костопільській громаді було оголошено Днем жалоби.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих воїнів.

Глибока вдячність батькам Захисників, які виховали в своїх синах Героїв, мужніх, незламних, щирих патріотів, справжніх чоловіків!

Вічна пам’ять та шана Воїнам, які ціною власного життя зупинили ворога, захистили рідний дім!


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux