Сьогодні наша історія про Ганну Дудкіну – переселенку з Харкова.
опубліковано 24 червня 2024 року о 08:05

У свій час пані Ганна здобула освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит» в Українській державній академії залізничного транспорту, після чого понад вісімнадцять років працювала в комерційному банку, десять з яких очолювала відділ. Проте, з початком повномасштабного вторгнення довелося рятувати себе і родину – залишати домівку, роботу, звичне коло спілкування. Вирішила переїхати до Рівного. Попри сподівання на швидке повернення додому, зрозуміла, що потрібно будувати життя на новому місці.

Одразу після переїзду Ганна Олександрівна звернулася до Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості. Пройшла навчання за напрямком «Практичний вебдизайн: проектування, створення та супроводження вебвузла», так як розуміла, що потрібно здобувати нові знання, опановувати нові навички, аби бути конкурентоспроможною на ринку праці. Після закінчення навчання продовжився активний пошук місця працевлаштування. Пані Ганна розглядала різні варіанти прийнятної роботи, була активною, наполегливою, використовувала всі можливості, аби реалізувати себе. Тому звернулася і до відділу рекрутингу, аби розширити спектр можливих пропозицій.

Фахівчиня відділу рекрутингу запропонувала шукачці кілька вакансій, серед яких: економіст і касир-операціоніст в державний і комерційний банки, спеціаліст державної служби, інженер з нормування трудових процесів, фахівець з обслуговування споживачів тощо. Втім, найбільше безробітну зацікавила вакансія інженера в Службі експлуатації будівель і споруд РФ «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», адже вона має досвід у веденні кадрового діловодства та розробці і впровадженні методів нормування праці. Ганна Олександрівна успішно пройшла співбесіду та стала частиною команди фахівців Укрзалізниці. А знання , здобуті в сфері вебдизайну, мріє використати у своїх майбутніх професійних кроках.

Зараз Ганна Дудкіна активно співпрацює з фахівцями Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості вже як представник роботодавця.

Якщо Ви шукаєте роботу, за докладнішою інформацією можете звернутися до Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості або за номером телефону +38097-306-56-18. Також для пошуку роботи пропонуємо скористатися «Єдиним порталом вакансій» чи телеграм-каналом «Робота зараз: Державна служба зайнятості». Саме тут можна знайти актуальні пропозиції роботи з усієї України, які оновлюються щодня.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux