Підприємство вже понад 30 років успішно працює на українському ринку, виготовляючи понад 500 видів продукції. Потужності виробництва розташовані на 12 га землі, де вирощують овочі, фрукти та ягоди з яких виготовляють продукцію.
Дуже важливо, що вся продукція виготовляється без жодних шкідливих домішок.
Підприємство має міжнародні сертифікати якості.
ТОВ ВТП «Агропереробка»займається виробництвом:
- молочних продуктів;
- плодово-ягідних наповнювачів;
- плодоовочевої продукції;
- мʼясних та мʼясо-рослинних консервів;
- кондитерських та хлібобулочних виробів.
За одну добу тут можуть виробити 4,5 тонни сиру та близько 4 тонн молочної продукції.
Реалізують свою продукцію у Рівненській, Київській, Харківській, Львівській та Волинській областях.
Частина плодово-ягідної продукції експортується.
Підприємство першим в Україні розпочало виробництво наповнювачів, сиропів та топінгів.
Попри війну, керівництво компанії здійснює інноваційну політику, впроваджує нові технології та постійно випускає нові види продукції. Дбають про енергетичну незалежність – встановили сонячні панелі.
Окрім того, саме у воєнний час запустили виробництво мʼясної консервації для військових та вимушено переміщених осіб.
Підприємство є соціально відповідальним, забезпечує робочими місцями понад 100 працівників та сплачує податки до різних видів бюджетів.
«Сьогодні важливо підтримувати місцевих виробників, адже вони забезпечують продовольчу безпеку, підтримують економіку сплатою податків та збереженням робочих місць, допомагають армії та зменшують залежність від імпорту. Їхній розвиток – це зміцнення стійкості країни та наближення перемоги» - підкреслив Юрій Колос