Сьогодні в Рівненському районі попрощалися навіки із загиблими військовослужбовцями Віктором Старовойтом та Сергієм Богатьком
опубліковано 29 листопада 2022 року о 17:22

Сьогодні, 29 листопада в Рівненському районі відбулося прощання із двома захисниками, які поклали життя за Україну і наше майбутнє: березнівчанином Віктором Старовойтом та рівнянином Сергієм Богатьком.

48-річний військовослужбовець Віктор Старовойт загинув 14 листопада під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

На прощання до його батьківського будинку прийшли, рідні, друзі, знайомі, багато березнівчан, усі хто знав Віктора. А запам’ятали його як надзвичайно вихованого та доброзичливого чоловіка, який без вагань прийняв рішення захищати Батьківщину від навали московської орди.

Похоронна процесія в жалобі тягнулася від батьківської оселі міськими вулицями, встеленими квітами, до Свято-Миколаївського храму міста Березне, де відбулася заупокійна служба за захисником.

У храмі помолилися за упокій душі воїна, який віддав власне життя за майбутнє нашої держави.

Поховали Героя на місцевому кладовищі в урочищі Лукавець зі всіма почестями. Військові вручили рідним загиблого Державний Прапор. На честь славного воїна пролунали залпи військового салюту.

31-річний солдат Сергій Богатько загинув 22 листопада під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Сергій народився у Рівному, закінчив місцеву 8 школу, за тим здобув фах вчителя історії у Рівненському державному гуманітарному університеті. Він не служив в армії, не мав військового досвіду, але коли війна постукала у двері, з перших днів став на облік у військкоматі, чекав на виклик. Сергій вважав своїм обов'язком захищати рідну землю, родину, дружину та єдину донечку. Наприкінці вересня він отримав повістку і поїхав захищати рідну землю, де служив гранатометником.

Надзвичайно чесний, благородний, людина слова, котра завжди робила по совісті і на совість - таким завжди пам'ятатимуть Сергія Богатька рідні та друзі.

Люблячий син, чоловік та брат, добрий і лагідний тато чотирирічної доньки віддав за нас і за Україну найдорожче - власне життя

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям Віктору Старовойту та Сергію Богатьку.

Співчуття Рівненській та Березнівській громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux