Сергійко Броновицький - школяр з Рівненського району, який разом зі своєю вчителькою Оленою Єсип бере участь у Міжконтинентальному радіо-фестивалі в США
опубліковано 05 травня 2023 року о 13:17

Сергійко Броновицький - школяр з Рівненського району, який разом зі своєю вчителькою Оленою Єсип бере участь у Міжконтинентальному радіо-фестивалі в США.

Вчитель комунального закладу "Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів" Рівненської обласної ради Олена Єсип в дуеті з вихованцем цього закладу Сергієм Броновицьким записали щемливу та надзвичайно патріотичну пісню «Головне», яка бере участь в Міжконтинентальному радіо-фестивалі української пісні в Сполучених Штатах Америки - «Співай рідною», заснований мистецькою пісенною програмою «Час української пісні» на – Ethno Fm Radio California USA.

Ролик на радіо-фестиваль подали організатори Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Свято талантів. Зоряний шлях», де Олена та Сергій здобули Гран-прі за цю пісню. Її автором є вихованець Миколаївського сиротинця Андрій Холодов, який написав слова пісні і після цього знайшлися люди, які всиновили хлопця. Автором музики - продюсер, голова громадської організації «Мрійники України» з м.Київ Наталія Гінкул, яка й подарувала Олені Єсип цю пісню, адже теж всіляко підтримує дітей-сиріт.

«Сергій Броновицький - сирота і зараз разом із іншими вихованцями Клеванської спеціальної школи для слабозорих перебуває у Німеччині, де діти проживають, навчаються та проходять реабілітацію. Хочеться вірити, що почувши цю пісню, знайдуться ті люди, які стануть для 13-річного Сергія батьками і подарують йому справжнє родинне тепло, будуть піклуватися про нього і любити, як рідного» - каже його вчитель Олена Єсип.

Пісню записували у різних країнах - в Україні (Рівному) та Німеччині. До слова, записати вокал на професійній студії там дуже дорого, тож у цьому допомогла волонтер з Києва Тетяна Егле, яка там зараз проживає. Нею у Фейсбук-спільноту був оголошений збір коштів, де німцям цю пісню охарактеризували, як пісня яка об’єднує незламних людей, дає українцям сил боротися з ворогом. І багато німців відгукнулися та допомогли здійснити запис. 

Тож, слухайте пісню до кінця, перейшовши за посиланням https://www.facebook.com/watch/?v=941409070313919&ref=sharing та голосуйте за хлопчика з Клеваня, який має солов’їний голос та велике серце!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux