Рівненський район знову перебуває у жалобі, прощаючись із своїми Захисниками - Героями, які віддали життя заради миру і свободи…
опубліковано 12 жовтня 2023 року о 16:50

Рівненський район знову перебуває у жалобі, прощаючись із своїми Захисниками - Героями, які віддали життя заради миру і свободи…

Рівненська громада провела в останню дорогу відразу трьох мужніх захисників, трьох Героїв,  які віддали життя за мирне небо. 

Олег Хаврук народився у Рівному. Навчався у місцевій школі, а за тим опанував фах електрика. Строкову службу проходив у військово-морському флоті. Після повернення влаштувався на ПАТ «Рівнеазот». 51-річний старший солдат Олег Хаврук загинув 8 жовтня 2023 року під час ведення бойових дій поблизу села Приютне Запорізької області. 

Олександр Гофман народився у Рівному, закінчив 22 школу. За тим навчався у технікумі. На жаль, 6 жовтня 2023 року 35-річний солдат Олександр Гофман загинув під час виконання бойового завдання неподалік села Новомихайлівка Донецької області.

Олександр Машлай народився у Рівному. Навчався у місцевій 6 школі. Коли йому було лише 14, померла мама, а в 16 — не стало і батька. Олександр залишився зі старшими братами. У колишньому СПТУ-10З здобув фах слюсаря з авторемонтних робіт, відслужив строкову службу в армії. Життя 49-річного солдата, радіотелефоніста Олександра Машлая обірвалося раптово, 6 жовтня 2023 року, в розташуванні підрозділу.

Гощанська громада провела в останню дорогу до місця вічного спочинку Героя, Захисника України - Віктора Вячеславовича Анфімова з Русивля.

Віктор Анфімов народився 5 листопада 1981 року в багатодітній родині. Після закінчення загальноосвітньої школи села Русивель працював у місцевому колгоспі СВК «Промінь». Згодом, не маючи роботи, займався домашнім господарством. Віктор не проходив строкової служби в армії, але без вагань став на захист Батьківщини, коли отримав повістку про мобілізацію весною 2023 року. Спершу чоловік пройшов навчання на військовому полігоні, а відтак потрапив на територію Донецької області. Герой захищав Україну в складі 63 окремої механізованої бригади. Загинув під час евакуаційних заходів 9 жовтня 2023 року унаслідок несумісних з життям поранень, отриманих в результаті мінометного обстрілу позицій ЗСУ в районі села Торське Краматорського району Донецької області.  Через місяць йому мало б виповнитися 42 роки. Підступна ворожа куля забрала життя українського патріота. Поховали Героя з усіма почестями під залпи почесної варти та Державного Гімна України на кладовищі села Русивель. 

Вічна пам'ять та слава Героям. Глибокі співчуття рідним, близьким і побратимам. Герої навчили нас тому, що варто боротися за свої переконання і захищати те, що нам цінне. Їхній внесок і жертовність ніколи не будуть забуті, а лише зміцнюватимуть в нас волю до Перемоги.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux