Рівненський район провів у останю дорогу двох Захисників - Героїв
опубліковано 07 лютого 2024 року о 17:00

Рівненський район знову перебуває у жалобі, прощаючись із своїм Захисникоми - Героями, які віддали своє життя заради миру і свободи…

Сьогодні, Зорянська громада з глибоким сумом та жалем провела в останню дорогу свого Героя, Захисника України - Гука Віталія Романовича.

Віталій Гук, 1995 року народження,  Був надзвичайно хорошою та чуйною людиною. На початку 2023 року був призваний до складу 66 окремої механізованої бригади. Влітку того ж року був тяжкопоранений та відправлений на лікування.

Вірний син свого народу, справжній патріот своєї країни, який віддав за неї найдорожче – власне життя…

Острозьку громаду знову об’єднало горе болючої втрати.. Війна безжально обірвала життя мужнього Героя України Олександра Семенчука.

Олександр Вікторович народився у с. Подоляни Гощанського району (Бугринська громада). Навчався в КЗ "Тучинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів" Рівненської обласної ради, після закінчення школи працював на різних роботах. У 2014 році служив в АТО, був поранений, лікувався в госпіталі, після лікування повернувся додому. Перед повномасштабним вторгененням росії працював СГПП «Розвазьке». Мама Героя Ірина, двоє братів та сестра проживають в м.Острог.

 Олександра Семенчук загинув 08 червня 2023 року у Оріховському районі Запорізької області, дотепер був зниклий безвісти. Олександру назавжди залишиться 35 років.

 На жаль, війна забирає тих, хто ще міг так багато встигнути та реалізувати. Забирає життя тих, хто міг втілювати свої мрії та продовжувати робити свій внесок у світле майбутнє рідної країни.

 Ця невимовна втрата розриває душу і жодними словами її не вгамувати. Це наша спільна втрата, наш спільний біль і спільне горе. Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного Захисника України. Ніколи рідні не виплачуть сліз, а ми – ніколи не зможемо пробачити смерті Олександра Семенчука і всіх наших Героїв.

Громадська панахида за загиблим Воїном-Героєм відбулася на Майдані Свободи в м. Острог, де зібралися його рідні, близькі, друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади. Вони приносили живі квіти, схиляли голови у глибокій скорботі, молилися за упокій душі загиблого Воїна.

Заупокійна служба Божа відбулася у Свято-Миколаївській церкві. Поховали Захисника Олександра Семенчука на Новому кладовищі м. Острог, на Алеї Героїв. Там після спільної молитви за упокій душі новопреставленого воїна ЗСУ, присутні військові підняли над домовиною Державний Прапор України. Прозвучав Гімн, були дані залпи на честь Захисника.

Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героям. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про мужніх Воїнів назавжди в наших серцях. Вічна памʼять та вічна слава Захисникам України! Герої не вмирають, слава Героям України!

В.о голови Рівненської районної державної адміністрації - начальника Рівненської районної військової адміністрації Володимир Леонов.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux