Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості продовжує підтримувати внутрішньо переміщених осіб
опубліковано 08 липня 2024 року о 17:10

Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості продовжує підтримувати внутрішньо переміщених осіб. Організована та проведена зустріч з представниками благодійного фонду «Право на захист», з яким укладений меморандум про співпрацю в частині консолідації зусиль щодо надання послуг окремим категоріям громадян. Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації-партнери, донорські організації, медіа визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері.

У благодійному фонді існує ряд програм для допомоги ВПО та постраждалим від воєнних дій. Однією з програм є юридична допомога. Це безоплатна, швидка та фахова консультація юристів щодо нагальних проблем, пов'язаних із вимушеним переміщенням.

Окремою програмою є програма психічної допомоги. Психологи надають психологічну підтримку мешканцям в місцям компактного проживання ВПО та постраждалих від воєнних дій, індивідуальні кризові консультації та проводять підтримуючі групи.

Наступною програмою є програма матеріальної та грошової допомоги. Це і надання продуктових, гігієнічних та стандартних непродуктових наборів, облаштування колективних центрів та МКП побутовою технікою, меблями, надання паливних брикетів, засобів для опалення, генераторів, обігрівачів та іншого приладдя, надання будівельних матеріалів та інструментів для ремонтних робіт у колективних центрах, проведення некапітальних ремонтів в установах, що надають соціальні послуги, облаштування укриттів.

Фахівці Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості ознайомили учасників заходу з актуальними вакансіями, можливостями проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості на базі РЦПТО найближчим часом, отримання ваучера, започаткування власної справи за сприяння служби зайнятості.

Співпраця триває!

Плакат блакитного кольору на якому написано: допомога ВПО та постраждалим від воєнних дій В залі за довгим столом сидять рпедставники центру зайнятості та внутрішньо мереміщені особи та спілкуються
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux