Отримав повну підтримку для розвитку свого бізнесу завдяки Службі зайнятості
опубліковано 15 жовтня 2024 року о 16:42

У сучасному світі дуже важливу роль відіграє реклама, і не дарма кажуть: реклама – двигун прогресу. Молодий підприємець з Рівного Петро РАБЕШКО вважає рекламу мистецтвом, та впевнений, що зовнішня реклама, світлові вивіски, об’ємні літери, виносна реклама, штендери, оформлення автомобілів, вітрин, поліграфія, візитки, листівки, флаєри, неонові панелі, розробка фірмового стилю, дизайн – все це є необхідними елементами для ефективного ведення успішного бізнесу.

У сфері створення реклами чоловік працює ще з 2008 року, має досить потужну базу клієнтів, зокрема, у фармацевтичній галузі. Для розширення бізнесу потребував додаткових фінансових вкладень, тому скористався урядовою програмою "єРобота". Отримані кошти у розмірі 250 тисяч гривень. спрямував для закупівлі дороговартісного обладнання, залучив і власні заощадження. Придбаний для широкоформатного друку принтер дав можливість збільшити обсяги виробництва реклами та додатково створити два робочих місця, тим самим збільшити суму доходів від підприємницької діяльності шляхом зменшення собівартості.

На отриманні мікрогранту співпраця пана Петра та Служби зайнятості не закінчилася – за сприяння фахівців Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості були укомплектовані два новостворених робочих місця. Катерина ЗАБРУЦЬКА, в минулому мешканка Слов’янська, прийнята га посаду дизайнера після проходження індивідуального навчання за програмою оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. За порадою фахівця центру зайнятості Петро РАБЕШКО подав заяву на компенсацію витрат на заробітну плату за працевлаштування безробітних осіб з числа ВПО.

У червні на посаду оператора широкоформатного друку був прийнятий Віктор Матвійчук, особа з інвалідністю 2 групи. Для облаштування його робочого місця на суму 71 тисяча гривень закуплено ноутбук та багатофункціональний пристрій, який забезпечує роботу принтера широкоформатного друку. Відповідно до поданої заяви підприємцю відшкодовані витрачені кошти.

«Сьогодні співпраця зі службою зайнятості вийшла на новий рівень. Отримання мікрогранту, навчання на моє замовлення, компенсація за працевлаштування особи з-поміж ВПО, компенсація витрат на облаштування робочого місця для людини з інвалідністю – вважаю, отримав повну підтримку для розвитку свого бізнесу. І все було зроблено чітко, якісно, оперативно», –зазначає пан Петро та дякує своєму особистому консультанту.

То ж якщо ви – ініціативні, цілеспрямовані, відповідальні, маєте бізнес-ідею, пропонуємо скористатися грантовою програмою від держави та реалізувати свої наміри і бажання та програмами фінансової підтримки від держави!

За докладнішою інформацією ви можете звернутися до Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості або за номером телефону +38097-306-56-18.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux