Острозька дитячо-юнацька спортивна школа урочисто підсумувала спортивні досягнення своїх учнів за минулий 2023 рік
опубліковано 11 січня 2024 року о 11:00

Цими днями Острозька дитячо-юнацька спортивна школа урочисто підсумувала спортивні досягнення своїх учнів за минулий 2023 рік, відзначила переможців у спортивних змаганнях та присвоїла спортивні розряди.

Директор спортивної школи Тетяна Слободян розповіла, що упродовж 2023 року вихованці закладу взяли участь у більше як 190 змаганнях. Не завжди були перемоги, зазнавали і гіркоту поразки, проте за наполегливість під час тренувань та великий досвід наставників-тренерів, юні спортсмени неодноразово змогли відчути щасливі миті перемоги.

Вихованців спортивної школи привітав Острозький міський голова Юрій Ягодка. Разом із заступником міського голови Олександром Харчуком та начальником управління освіти, молоді та спорту Андрієм Шевчуком вони нагородили спортсменів.

Так, Роману Демидку та Сергію Озімковському, за результатами вдалих виступів на чемпіонаті області, присвоєно перший юнацький розряд.

Учні відділення дзюдо Назар Чорнобай та Нестор Ніязов упродовж року ставали неодноразовими переможцями та призерами обласних та всеукраїнських змагань, що дало їм змогу пробитися в збірну команду області та взяти участь у чемпіонаті України. Назару та Нестору присвоєно ІІІ спортивний розряд.

Відзначено було і футболістів. Нагородою за їх величезну любов до футболу є перемоги у багатьох обласних та всеукраїнських турнірах та чемпіонатах.

Зокрема, були нагородженні кубком та медалями футбольні команди за:

ІІ місце у Відкритому Чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненськоі області сезону 2023 серед команд U-13 (2010 року народження).

І місце у чемпіонаті Рівненського району з футболу 2023 року серед дітей 2009-2010 років народження.

ІІ місце у Чемпіонаті Рівненського району з футболу 2023 року серед дітей 2011-2012 років народження.

Учням Острозької ДЮСШ Захару Дубінчуку, Ярославу Кравчуку, Роману Заверухі, Оресту Тищенку, Михайлу Білику, Павлу Остаповичу, Антону Солончуку, Владиславу Кідибі, Михайлу Корнію, Андрію Соколюку, Вадиму Стельмащуку, Олександру Білику, Артему Прокопцю присвоєно І юнацький розряд.

ІІІ дорослий спортивний розряд з футболу отримали: Ілля Форманюк, Євген Ліщук, Денис Уштик, Роман Ковальчук, Арсен Черуха, Назар Касянчук, Владислав Бондарук, Артем Пінчук, Максим Демчук, Іван Синявський, Михайло Шкабко, Артем Пушка, Юрій Гіль, Артем Тодосійчук, Дмитро Кортушенко, Олексій Ротаєнко, Денис Білик, Акбар Аббасов, Дмитро Смерик, Дмитро Величко, Дмитро Поліщук, Олександр Козенюк, Арсен Голошумов, Станіслав Попік, Артем Ілашко, Андрій Білик, Данило Нікітюк, Максим Статкевич, Юрій Пушка, Сергій Ротаєнко, Іван Хуторянець, Володимир Кравченко, Дмитро Лазарчук, Роман Рибачок, Антон Жовнір.

Директор ДЮШС подякувала батькам та вручила листи-подяки - Ірині Рибачок, Наталії Пушкар, Мар’яні Тодосійчук, Наталії Степаненко, Зої Кравчук, Надії Демчук та Лесі Тищенко.

«Велика повага та вдячність батькам наших вихованців, адже ви щодня підтримуєте своїх дітей у їхньому прагненні займатися спортом. З вашою допомогою вони мають можливість отримати шалений досвід у багатьох змаганнях. Не всі з них стануть великими спортсменами, але чудовими людьми виростуть однозначно», - підсумувала директор спортивної школи Тетяна Слободян.

До слова, відрядження юних спортсменів на змагання (чемпіонати, турніри) за межі Острожчини частково фінансувалися за рахунок Програми розвитку футболу в громаді на 2022-2025 роки. А для перевезення футболістів у 2023 році періодично виділялися автобуси. Крім того, юних футболістів особисто матеріально підтримував міський голова Юрій Ягодка.

Рівненська районна державна адміністрація – Рівненська районна військова адміністрація вітає юних спортсменів з відзнаками та нагородами і бажає вихованцям ДЮСШ наполегливості та удачі у підкоренні спортивних вершин!




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux