Оперативне укомплектування вакансій – першочерговий акцент роботи служби зайнятості
опубліковано 12 липня 2024 року о 09:17

В сучасних умовах підтримка роботодавця, а саме оперативне укомплектування вакансій – першочерговий акцент роботи служби зайнятості. Одним з ефективних методів такої співпраці є організація міні-ярмарків вакансій – послуги, що максимального поєднує інтереси роботодавців та безробітних.

Днями в Рівненській філії Рівненського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій під гаслом «Я бажаю працювати!», в якому взяли участь представники АТ «Укрпошта», ТОВ ВТП «Агропереробка», з якими тривала співпраця та ТОВ «Нова пошта», які вперше звернулися за сприянням у підборі кадрів.

Представники роботодавців охарактеризували напрямки діяльності своїх підприємств та ознайомили шукачів роботи з вакансіями, вимогами до претендентів на посади, умовами праці, соціальними гарантіями, заробітною платою та бонусами.

До участі у заході доєдналася представниця Школи операторів будівельної техніки «Алеф Строй» Юлія СКІЧКО. «Україна зіткнулася з гострим дефіцитом спеціалістів. Будівельна техніка є невід’ємною складовою відбудови зруйнованих об'єктів та будівництва нових комплексів. Саме тому професія "оператор будівельної техніки" завжди була, є та буде актуальною», - наголосила Юлія Миколаївна. Пані Юлія запросила присутніх до участі в проєкті, щоб опанувати новий фах та стати частиною відбудови та розвитку України вже зараз.

Під час заходу шукачі роботи мали нагоду поставити запитання та отримати вичерпні відповіді, а також обмінятися контактами. В результаті проведеної зустрічі, зацікавлені безробітні виявили бажання відвідати підприємства для подальшої співбесіди.

На запрошення фахівця відділу кадрів Людмили ДАЦЮК, долучилася до діалогу оператор поштового зв’язку Ольга ЗДИБАЙ, яка вже понад два місяці є частиною команди АТ «Укрпошта». Пані Ольга, переселенка з Херсонської області, з вдячністю розповіла, як за допомогою служби зайнятості звільнилася з попереднього місця роботи, набула статусу безробітної та влаштувалася на роботу і це лише протягом кількох днів. Також Ольга Валеріївна тепло відгукується про нове місце роботи, адже робота поруч з домом, конкурентна заробітна плата та чудовий колектив.

Як зауважила рекрутер Світлана ЯЦЮК, «Слова подяки від наших клієнтів – найкраща мотивація до праці!».

Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці центру зайнятості впевнені, що міні-ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні вакансій, і особам, які шукають роботу. Адже робота існує для тих хто її шукає!

На столі розложені інформаційні буклети Зал у якому учасники зустрічі слухають лектора Працівники центру зайнятості проводять консультації
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux