Карантин навчанню не завада!
опубліковано 12 листопада 2021 року о 13:55

В умовах карантину все більш привабливими для наших клієнтів стають онлайн-сервіси: Освітній портал Державної служби зайнятості, Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри, адже, не виходячи з дому, є можливість підвищити свою компетентність та набути нові навички.

Сучасний освітній портал http://skills.dcz.gov.ua допоможе шукачам роботи та роботодавцям розвивати власні навички, затребувані на ринку праці, отримати нові компетенції щодо пошуку роботи та підбору кадрів. Тут ви зможете прослухати курси, вебінари, опанувати дистанційні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що подаються в основному у відеофоматі, та оцінити здобуті знання за допомогою тестів. Зручний інтерфейс забезпечує швидкий пошук інформації в розділах: «Для роботодавців», «Для населення», «Для працівників ДСЗ».

Роботодавці зможуть опанувати курси щодо особливостей працевлаштування іноземців та осіб без громадянства, підготовки професійних кадрів на запити роботодавців, а також вивчити покрокові дії щодо добору працівників.

Шукачі роботи та всі охочі можуть прослухати наступні змістовні онлайн-курси:

«Компетенції майбутнього»,

«StartBusinessChallenge»,

«Створення резюме на сайті»,

«Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості»,

«Тест на визначення компетенцій для роботи в IT-сфері»,

«Генеруй ідею. Створи свій бізнес»,

«Успішне працевлаштування: що потрібно знати?»,

«Професійне навчання у Центрах професійно-технічної освіти ДСЗ»,

«Інформація для роздумів під час пошуку роботи за кордоном»,

«Практичний курс «Як відкрити власну справу: бджільництво».

Зареєструвавшись та пройшовши навчання на Освітньому порталі, ви матимете змогу розвинути та удосконалити власні знання і навички, підвищити свій фаховий рівень.

На онлайн-платформі профорієнтації та розвитку кар’єри: http://profi.dcz.gov.ua/ за допомогою 10 групи тестів можна пройти профдіагностичне тестування, а також отримати розгорнуту інформацію про власні психологічні особливості. Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, емоційний інтелект, яка сфера підходить, комунікаційні та організаторські здібності, здатність до підприємницької діяльності, орієнтацію на результат чи процес. Такий широкий набір профорієнтаційного інструментарію дозволить пізнати себе якнайкраще та рухатись далі в професійному розвитку.

Ото ж приєднуйтеся до найбільшої бази можливостей! Навчайтеся дистанційно! Самовдосконалюйтеся! Отримуйте нові знання та навики, розвивайте власні компетенції! Будьте здорові та думайте про майбутнє!

Додаткову інформацію можна отримати у відділі активної підтримки безробітних Рівненської районної філії РОЦЗ за телефоном 63-13-98.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux