Ірина Велик успішно пройшла всі етапи від подання заяви до отримання мікрогранту в сумі 250 тис. грн.
опубліковано 14 травня 2024 року о 16:10

Започаткування Іриною ВЕЛЕТИК власного бізнесу по наданню послуг пошиття трикотажних виробів , виробів із тканин різного складу (переважно одягу) на замовлення шоу-румів та власників брендів стало можливим завдяки грантовим коштам.

Дівчина за спеціальністю "Технік-технолог швейного виробництва", окрім того проходила навчання за спеціалізованою навчальною програмою для команд швейних виробництв в бізнес-школі "SMART PEOPLE" у м. Рівному. Пані Ірина має також практичні навички організації всіх етапів швейного виробництва – від розробки лекал та крою до пошиву партії одягу на замовлення, адже у свій час пані Ірина працювала швачкою, майстром швейного виробництва. Тому організувати роботу в цій галузі їй було не складно, тим більше, що то її улюблена справа, яка переросла у хобі та захоплення.

Ірина ВЕЛЕТИК успішно пройшла всі етапи від подання заяви до отримання мікрогранту в сумі 250 тис. грн. На отримані кошти закуплене швейне обладнання: петельна машина, гудзикова машина, оверлоки промислові, універсальні швейні машини.

Наразі клієнтами пані Ірини є підприємства легкої промисловості, що шукають підрядників для пошиття партій текстильних виробів свого бренду з Рівненської та інших областей України, а також іноземні фірми.

У команді підприємиці – дві швачки, що підібрані з числа безробітних та які попередньо пройшли стажування безпосередньо на робочому місці.

“На цьому підтримка від держави не закінчилась – я скористалася можливістю отримувати компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця за направленням центру зайнятості”, – зазначає Ірина ВЕЛЕТИК та дякує фахівцям Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості за підтримку, супровід і допомогу.

То ж якщо ви – ініціативні, амбітні, цілеспрямовані, маєте бізнес-ідею, пропонуємо скористатися грантовою програмою від держави та реалізувати свої наміри і бажання !

За докладнішою інформацією ви можете звернутися до Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості або за номером телефону +38097-306-56-18.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux