Горе торкнулося родини нашої колеги Марини Омельчук
опубліковано 17 березня 2023 року о 15:20

Війна росії проти України принесла багато горя в українські родини: скільки матерів не дочекаються з війни своїх дітей, дружин – своїх чоловіків, діти не зможуть обійняти батьків!?

Горе торкнулося й родини нашої колеги – Марини Омельчук, головного сперціаліста відділу містобудування та архітектури управління економічного та агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури Рівненської райдержадміністрації. В грудні 2022 року ми розповідали, що у селі Річки Корецької громади в останню земну дорогу провели 30-річного бійця 24-ї ОМБ ім.Короля Данила Юрія Омельчука, який загинув під час штурмових дій поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Вже минуло майже три місяці від загибелі Юрія, але дружині Марині все ще важко без сліз розповідати про дорогу людину, яку в неї забрала війна. Молоді люди прожили у щасливому шлюбі 8 років, де народилося двоє чудових діток: старший син Станіслав, який зараз ходить до 2-го класу, та малесенька донечка Адріана, якій зараз лише 1 рік та 9 місяців.

Про Юрія дружина розповідає, що був він комунікабельним та привітним, з неперевершеним почуттям гумору, а ще надзвичайно турботливим батьком та люблячим чоловіком. Юрій Омельчук став на захист України одразу, як розпочалася війна, хоч і не мав досвіду військової служби. Служив спочатку у роті охорони на Кореччині. Лише згодом він потрапив на Донеччину, де й загинув при виконанні бойового завдання під час мінометного обстрілу. Зараз Марина вчиться жити без Юрія. Молода сім’я будувала на майбутнє багато планів, мали намір звести власний дім недалеко від батьківського, виховувати дітей, підтримувати один одного у всіх починаннях. Мабуть, так би все й сталося, як би росія 24 лютого 2022 року не напала на Україну.

Колектив Рівненської районної державної адміністрації щиро співчуває колезі! Віримо, що Україна у цій несправедливій війні обов’язково переможе! А діти Юрія та Марини Омельчуків виростуть у вільній та процвітаючій країні! Вони завжди будуть знати, що їх тато – Герой, і віддав своє життя за щасливе майбутнє кожної української родини!




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux