ГЕРОЇ НАЗАВЖДИ ПОВЕРНУЛИСЯ ДОДОМУ...
опубліковано 12 травня 2022 року о 16:49


12 травня громада Рівненського району – керівники місцевих органів влади, побратими, місцеві жителі з глибоким сумом попрощалися та провели на вічний спочинок своїх сміливих синів, які встали на захист нашoї держави, які до останку виконали військовий обов’язок.

У м.Рівне на майдані Незалежності відбулося вшанування 27-річного Олександра Єфімчука, в Свято-Покровському соборі відправлено чин похорону.

Олександр народився в селі Переділи Рівненського району. Позитивний, життєрадісний, був доброю, щедрою людиною, вірним товаришем, готовий прийти на допомогу, підтримати всіх навколо. «ЄФІМ» мав золоте серце, яке переповнювало кохання до дружини, любов до життя та до своєї країни. Коли прийшла війна, Сашко вступив до територіальної оборони Києва. Він рвався захищати, бо мав певний досвід служби, хотів показати іншим, навчати хоча б азам, вступив до Добровольчого формування «Свобода», став членом «Легіону свободи», командиром батальйону, навчав інших, допомагав захищати рідну землю, а потому підписав контракт із Національною гвардією України, разом із побратимами відправився в м.Рубіжне для звільнення Луганщини. Мужньо обороняв місто від російської навали. Саме в Рубіжному 5 травня його життя обірвалося в бою з російськими окупантами, до свого 28-річчя він не дожив 10 днів...

Дядьковицька громада також попрощалася з загиблим воїном, похоронили Олександра в рідному селі Переділи поряд із мамою...


Цього ж дня в смт Клевань у Миколаївському храмі відбулася прощальна панахида за загиблим на війні, учасником бойових дій у зоні АТО/ООС Віктором Семенчуком,
1993 р.н. Віктор одним із перших пішов захищати свою державу від ворога, загинув військовослужбовець у с.Володимирівка Волноваського району Донецької області.

У Віктора залишилися мама, батько, дружина, донька.


У Клеванській селищній територіальній громаді в с.Углище останньою життєвою дорогою провели військовослужбовця, учасника бойових дій у зоні АТО/ООС Романа Андрійчука, 1983 р.н. Солдат загинув 07 травня.

Залишилися без Віктора мама і брат.


12 травня в с.Симонів Гощанської селищної ради земляки попрощалися з 21-річним військовослужбовцем Євгеном Карпцем. Молодий, перспективний, завжди готовий підставити своє плече для допомоги. Проте, життя розпорядилося інакше – захисник загинув внаслідок масового артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Золоте в Луганській області. Він до останнього подиху зі зброєю в руках захищав незалежність і територіальну цілісність нашої країни, нашу свободу.

Євген був справжнім патріотом, вірним сином України.


Корецька громада в с.Гвіздів попрощалася сьогодні з військовослужбовцем Василем Харчуком, 1983 р.н., який одним із перших у громаді пішов на цю війну. Герой загинув 7 травня в бою у Волновасі, захищаючи Батьківщину від російського агресора.

У Василя Харчука залишилися дружина та двоє дітей.


12 травня в м. Здолбунів відбулося прощання з військовослужбовцем Артемом Війтовичем, 1990 р.н. Він був із тих, хто вранці 24 лютого прийшов у військомат, щоб іти на війну захищати свою державу. 22 березня при виконанні бойового завдання під час артилерійського обстрілу військовослужбовець Артем Війтович зник безвісті, а 9 травня надійшла інформація про його загибель.


В скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять мужніх синів України.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким людям, друзям, побратимам військовослужбовців.

Подвиг воїнів в ім’я України, заради нас усіх назавжди залишиться в пам’яті нинішніх і прийдешніх поколінь українців.

Вічна слава воїнам України!


Голова Рівненської районної державної адміністрації, начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux