Для українців, які наразі вимушено переїхали в інші країни, створено застосунок, який зможе зробити життя за кордоном більш комфортним
опубліковано 09 березня 2023 року о 16:05

Мільйони громадян України, які вимушено виїхали за кордон, тепер можуть знаходити можливості навчання чи роботи, відвідувати волонтерські хаби, планувати спільні екскурсії тощо в одному застосунку — Iʼm Ukrainian. Дізнайтеся детальніше, як працює додаток та в яких країнах доступний.


Для українців, які наразі вимушено переїхали в інші країни, створено застосунок, який зможе зробити життя за кордоном більш комфортним. Розповідаємо про цікаві фішки застосунку, як встановити та у яких країнах доступний додаток далі. 


Що відомо про застосунок для українців за кордоном I’m Ukrainian?


I’m Ukrainian - це так зване цифрове ком‘юніті для об’єднання наших співвітчизників, які наразі проживають за кордоном.

Продивлятися підприємства, відкриті нашими земляками, обирати найкращі варіанти для освіти або працевлаштування, шукати однодумців, їздити разом на екскурсії та відвідувати благодійні хаби - все це відтепер стало доступним завдяки застосунку I’m Ukrainian.


Ще одним беззаперечним плюсом нового застосунку є можливість самостійно додавати новини та оголошення про власні цікаві події або про відкриття свого бізнесу. 


Як працює застосунок I’m Ukrainian?


Застосунок доступний лише для українців. Для здійснення цього пункту розробники інтегрували вхід через державний додаток «Дія».  


Як встановити додаток на свій смартфон?


Для встановлення I’m Ukrainian достатньо завантажити застосунок, при реєстрації вказати дійсну електронну пошту, обрати функцію «вхід через Дію» та, перейшовши до «Дії», підтвердити вхід. 


Зазначається, що ваша особиста інформація знаходиться у безпеці, адже Дія не передає ваші дані, а лише підтверджує громадянство.

Завантажити Iʼm Ukrainian можна за посиланням — https://iamukrainian.app/ 


В яких країнах вже працює застосунок I’m Ukrainian?


Географія застосунку щоденно розширюється. Наразі I’m Ukrainian є доступним у Польщі, США, Канаді, Румунії, Австрії, Великій Британії, Італії, Іспанії, Нідерландах, Естонії, Словаччині, Німеччині, Туреччині, Франції, Швейцарії та Чехії. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux