Четверо воїнів, які віддали життя за України, поховали 11 та 12 листопада 2023 року у Рівненському районі
опубліковано 13 листопада 2023 року о 11:57

11 листопада в суботу жителі Дядьковицької та Острозької громад у жалобі прощалися із Олексієм Скороходом та Миколою Пятаченком.

Дядьковицька громада провела в останню дорогу воїна Олексія Скорохода. Воїн народився і проживав у селі Дядьковичі. Олексій був призваний на службу на початку повномасштабного вторгнення у мінометне відділення. Герой загинув 7 листопада під час виконання бойового завдання, внаслідок артилерійського обстрілу, в Донецькій області.

Острозька громада схилила голови у журбі над Захисником Миколою Пятаченком. Військовослужбовець народився в селі Межирічі. З початком повномасштабного вторгнення рф до України Герой пішов захищати рідну землю від загарбників. Микола загинув 8 листопада під час виконання бойового завдання, внаслідок мінно-вибухової травми на Харківському напрямку.

В неділю мешканці Березнівської, Гощанської та Бугринських громад з квітами, національною символікаю та зі слозами на очах проводили останнім земним шляхом Юрія Музичука та Сергія Когута.

Березнівщина віддала шану старшому механіку-водію Юрію Музичуку з села Зірне. Народився воїн у 1974 році в селі Нападівка Тернопільської області. Після проходження строкової військової служби довгий час працював електрозварювальником на Тернопільщині та у місті Кривий Ріг. А вже після одруження з 2004 року проживав в селі Зірне на Березнівщині. Юрій Музичук, солдат механізованої роти захищав Батьківщину у лавах Збройних Сил України з вересня 2022 року. Захисник загинув 10 листопада 2023 року в запеклому бою за Україну на Харківщині.

Гощанська та Бугринська громади провели в останню дорогу до місця вічного спочинку загиблого Захисника Сергія Когута. Чоловік народився 21 січня 1991 року в селі Курозвани. З юного віку проживав разом з мамою в селі Зарічне Бугринської громади. У мирному житті працював слюсарем з ремонту вантажних автомобілів в ТОВ «ЄВРОПА ТРАНС АГРО». У серпні цього року Сергій став на захист України у складі навідника 12 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону. На жаль, 8 листопада в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в Запорізькій області молодий боєць поклав своє життя на полі бою за рідну землю.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям Збройних Сил України!

Сумуємо за Вами, наші Захисники, наші воїни світла і добра…

Глибокі та щирі співчуття рідним! Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux