Білокриницька сільська рада відзначила найкращих у освіті, культурі та спорті своєї громади
опубліковано 29 травня 2024 року о 12:24

 У Білокриницькій громаді започаткували чудову традицію відзначати на рівні громади здобутки та досягнення обдарованих дітей і їх наставників за особливі звершення у галузі освіти, науки, мистецтва, спорту, громадську діяльність. Дана ініціатива реалізувалася у відповідності до розробленої та затвердженої сесією Білокриницької сільської ради програмою «Надія та гордість Білокриницької територіальної громад на 2024-2026 роки».

Так, у переддень останнього дзвоника, на сцені будинку культури села Біла Криниця відбулося урочисте вручення грамот відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Білокриницької сільської ради, подяк Білокриницької сільської ради, дипломів І ступеня Рівненської районної державної адміністрації, дипломів ІІ ступеня департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації. Загалом було відзначено 88 дітей.

За найвагоміші досягнення номінанти отримали з рук Білокриницького сільського голови Тетяни Гончарук відзнаки «Гордість Білокриницької громади» та грошові винагороди, а за спортивні досягнення переможці отримали у подарунок м’ячі. Так, 7 дітей та 9 наставників (вчителів та тренерів) отримали грошові винагороди.

«Завдяки спільним зусиллям та тісній співпраці директорів шкіл, вчителів, батьків та учнів, ми маємо можливість пишатися такими визначними досягненнями. Не зважаючи на те, що в Україні війна, наші діти брали участь у найрізноманітніших конкурсах, олімпіадах та змаганнях від шкільного до Всеукраїнського й Міжнародного рівнів. Їхні здобутки та наполеглива праця заслуговують поваги та стимулювання. А у Білокриницькій сільській раді завжди знайдуться кошти для підтримки таких цілеспрямованих й здібних дітей та працьовитих наставників» - наголосила Білокриницький сіьський голова Тетяна Гончарук.

Рівненська районна державна адміністрація – Рівненська районна військова адміністрація також щиро вітає призерів, переможців та їх наставників й бажає подальших успіхів й нових звершень!

Так тримати! Гордимося та надихаємося вашим перемогами!


У публікації використані інформаційні матеріали відділу ОСМСКТ Білокриницької сільської ради

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux