9 серпня у Рівненському районі останньою земною дорогою провели трьох загиблих воїнів – Владислава Яшина, Юрія Лавренчука та Миколу Назарчука
опубліковано 09 серпня 2023 року о 18:04

Сьогодні, 9 серпня у Рівненському районі останньою земною дорогою провели трьох загиблих воїнів – Владислава Яшина із с.Шпанів, рівнян Юрія Лавренчука та Миколу Назарчука.

24-річний Владислав Яшин народився та виріс у с.Шпанів, навчався у місцевій школі. Проходив строкову службу у лавах Збройних Сил України. Певний час служив за контрактом, тож коли розпочалася повномасштабна війна, Владислав Яшин став на захист Батьківщини у підрозділі, в якому раніше служив. Дуже привітний, позитивний, добрий та веселий Владислав лише кілька місяців, як одружився. Молода сім’я планувала майбутнє та вірила у перемогу. Проте, війна жорстока та несправедлива – молода дружина втратила своє кохання, батьки - рідну дитину, сестра – доброго та хороброго брата.

Юрій Лавренчук народився у Рівному, навчався у Квасилові, де здобув фах муляра-штукатура. Працьовитий Юрій все умів, працював не лише в Україні, а й за кордоном. Перед тим, як взяти до рук зброю та боронити рідну землю, працював водієм та розвозив у магазини хліб. Мав плани на майбутнє, зустрічався з дівчиною.

У лютому цього року Юрія мобілізували. Спершу проходив навчання на полігоні, а згодом вирушив на бойові позиції біля м.Бахмут.

29-річний солдат Юрій Лавренчук загинув 4 серпня 2023 року під час оборонних дій проти збройних сил російської федерації у районі населеного пункту Нью-Йорк на Донеччині.

Микола Назарчук народився у Рівному, навчався у 27 та 9 школах, згодом у Рівненському економіко-технологічному коледжі НУВГП, де здобув фах технолога.

Щирий, спокійний, надзвичайно відповідальний Микола завжди доводив до завершення справу, за яку брався. Він дбав про своїх рідних, надзвичайно любив батьків, сестру та племінника.

Микола не служив в армії, але коли у лютому цього року отримав повістку, без вагань став на захист Батьківщини.

34-річний солдат Микола Назарчук загинув 4 серпня 2023 року у бою поблизу населеного пункту Нью-Йорк Донецької області.

Доземний уклін та глибока повага батькам, що виховали синів щирими патріотами, вірними Захисниками та справжніми Героями! Подвиг загиблих воїнів вписаний у сторінки новітньої історії України.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux