9 липня в Рівненському районі навіки попрощалися з двома захисниками: Михайлом Мазуром та Григорієм Глущуком
опубліковано 11 липня 2022 року о 11:09

09 липня в Рівному на майдані Незалежності в жалобі громада попрощалася з 31-річним солдатом-гранатометником Михайлом Мазуром, життя якого обірвалося 29 червня під час ворожого обстрілу в боях за місто Лисичанськ.

Михайло народився в Рівному, був випускником ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП», після його закінчення розпочав свою трудову діяльність майстром виробничого навчання. В коледжі працював із 2009 року. Викладав у групі кваліфікованих робітників за професією «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», «Електрозварник ручного зварювання». Дисциплінований, із високим почуттям відповідальності, старанний, щирий, добрий, позитивний, із повагою ставився до колег, до учнів, любив грати у футбол. Із початком повномасштабної війни одним із перших пішов у військомат аби записатися до лав тероборони, та врешті служив у ЗСУ, хоч досі не мав жодного досвіду. Брав участь у боях за Золотоношу, Бахмут, Сєвєродонецьк, Лисичанськ…

У Михайла залишилися дружина та донечка.

Похоронили Михайла, як і заповідав дружині, в селі Ставичани на Хмельниччині, де покояться його батьки.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким Михайла, розділяємо біль, сум, схиляємо голови в глибокій скорботі.

9 липня стало жалобним для Олександрійської сільської ради, адже цього дня в останню путь провели померлого полковника Збройних Сил України, начальника групи пунктів управління ситуаційного центру Глущука Григорія Костянтиновича. 59-річний Григорій Глущук був професійним військовим, проходив службу в ДРА, був командиром мотострілецької роти Загальновійськової Армії Прикарпатського військового округу.

Його смерть стала ще однією непоправною втратою для громади, сім 'ї, родини...Царство небесне і вічний спокій душі покійного військовослужбовця.

Кожне передчасно забране життя не залишається непокараним, вічна пам’ять, вічна слава військовим, які своє життя віддали за Україну!

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux