7 квітня Рівненський район знову у жалобі прощався із загиблими Захисниками
опубліковано 07 квітня 2023 року о 16:24

7 квітня Рівненський район знову у жалобі прощався із загиблими Захисниками – Костопільська громада останньою земною дорогою проводила Василя Шершуна, а Рівненська – Руслана Баламутова.

Руслан Баламутов народився у м.Рівне, навчався у ЗОШ № 6, згодом закінчив сільськогосподарський технікум, де здобув спеціальність “Будівельна справа”. Після закінчення працював у різних організаціях м.Рівне та столиці, а останнім часом у компанії “Реноме”.

Надзвичайно добрий, чуйний, готовий допомогти іншим Руслан болісно сприйняв початок війни, тож одразу пішов у військкомат, проте звідти до нього зателефонували лише у липні. З того часу він багато пройшов та пережив, хоча рідним про війну нічого не розповідав.

2 квітня 2023 року близько другої години дня 40-річний старший солдат Руслан Баламутов вийшов на відеозв’язок із рідними, а вже близько 16 години дорогою на завдання поблизу Кремінної на Луганщині загинув.

В Героя залишилися дружина та двоє синів.

7 квітня оголошено Днем жалоби за загиблим військовослужбовцем Збройних Сил України Василем Шершуном одразу у двох громадах – Костопільській міській та Малолюбашанській сільській.

40-річний головний сержант Василь Шершун народився 6 січня 1983 року в місті Костопіль, закінчив Костопільську ЗОШ №2 та був випускником Костопільського професійного технічного училища. Жив і працював в селі Лісопіль.

Василь загинув 31 березня біля населеного пункту Лиман Донецької області під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом територіальної цілісності та державного суверенітету України.

Він став на захист України у складі Збройних Сил України 7 серпня 2022 року, був головним сержантом – водієм гранатометного відділення вогневої підтримки аеромобільного батальйону.

Василь був працьовитою, чуйною та спокійною людиною, а також зразковим батьком для своїх дітей.

У Героя залишилась дружина та двоє дітей.

6 квітня у Бугринській громаді прощалися з померлим військовослужбовцем Євгеном Лисенком.

Євген народився 18 березня 1990 року на Черкащині, проживав у с.Бугрин. Померлий Захисник неодноразово звертався у військомат, щоб зі зброєю у руках боронити рідну землю. Декілька разів йому відмовляли у зв’язку із станом здоров’я, проте Героя це не зупинило. У складі 46 стрілецького батальону Євген став на захист Вітчизни та воював на Донеччині, боронив місто-фортецю Бахмут. Сумна звістка про смерт Захиснака надійшла зі Львівського шпиталю, де обірвалося його молоде життя.

У Героя залишилася старенька бабуся.

Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям Василю Шершуну, Руслану Баламутову та Євгену Лисенку, які віддали своє життя за Україну.

Звитяга і подвиг Українських Захисників залишаться навіки у пам’яті народу! Глибока шана батькам, які виховали своїх дітей патріотами, безстрашними та мужніми лицарями !

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних Захисників.


Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux