27 грудня у Рівненському районі в останню земну дорогу провели трьох захисників, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами – Андрієм Ярошиком, Валентином Кучером та Павлом Іллюком
опубліковано 27 грудня 2022 року о 16:16

Сьогодні, 27 грудня у Рівненському районі в останню земну дорогу провели трьох захисників, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами – Андрієм Ярошиком із с.Бармаки Шпанівської сільської ради, Валентином Кучером та Павлом Іллюком з Корнинської сільської ради.

Андрій Ярошик народився у селі Деражне, навчався у місцевій школі, а за тим здобував освіту у Рокитнівському медичному училищі. Після завершення, вступив до Рівненського державного гуманітарного університету.

Із перших днів повномасштабної війни росії проти нашої країни, Андрій добровольцем вирушив захищати Україну. Відтоді воював на фронтах Миколаївщини та Херсонщини.

48-річний солдат Андрій Ярошик загинув 12 грудня на Донеччині в районі міста Бахмут.
Андрій був водієм групи, яка займалася евакуацією поранених. Як медик прагнув допомогти, врятувати життя воїна, але був вражений кулею снайпера.
Сьогодні з Андрієм Ярошиком попрощалися на головній площі Рівного.
44-річний штаб - сержант Валентин Кучер, бойовий медик механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону загинув 20 грудня поблизу населеного пункту Озарянівка Бахмутського району. Загиблий захисник проживав у с.Колоденка Корнинської громади та до війни працював медиком у м.Рівне. В загиблого Героя залишилася овдовіла дружина та двоє дітей.

28-річний Павло Іллюк з Корнина загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність та суверенітет України, у результаті осколкового поранення несумісного з життям на Запорізькому напрямку. Молодий та привітний Павло навіть не встиг створити сім’ї, як війна відібрала його молоде життя. В загиблого військовослужбовця залишилися згорьовані батьки та сестра.

Вічна пам'ять та шана загиблим військовослужбовцям!

Глибокі та щирі співчуття рідним!

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.


 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux