16 лютого в Рівненському районі в останню земну дорогу провели одразу чотирьох захисників України – Віталія Костюка, Валентина Опанасюка, Андрія Гриба та Віталія Ткачука
опубліковано 16 лютого 2023 року о 17:45

Сьогодні, 16 лютого в Рівненському районі в останню земну дорогу провели одразу чотирьох захисників України – Віталія Костюка в Корнинській громаді, Валентина Опанасюка в Деражненській громаді, Андрія Гриба в Бабинській громаді та Віталія Ткачука в Острозькій громаді.

41-річний молодший сержант, командир розвідувального відділення Валентин Опанасюк, уродженець с.Дюксин, загинув при виконанні бойового завдання 11 лютого 2023 року у Покровському районі Донецької області. Вшановуючи світлу пам'ять та подвиг загиблого Героя - 14 лютого на території Деражненської громади було оголошено Днем жалоби. За Україну поклав життя справжній патріот, син, брат, чоловік, батько…

19-річний солдат Андрій Гриб, уродженець села Горбаків Бабинської сільської ради, загинув у бою, захищаючи Україну від окупантів 8 лютого 2023 року. Останній бій студента Мирогощанського аграрного професійного кодеджу відбувся біля села Гряниківка Харківської області. Поховали Героя на місцевому кладовищі в селі Мнишин.

10 лютого 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу, поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району, Донецької області загинув житель села Корнин Віталій Костюк. Людина надзвичайно талановита та здібна, випускник РДГУ, який свого часу об’їхав з хореографічним колективом усю Європу. Також оволодів майстерністю із боротьби – був кандидатом у майстри спорту Федерації кікбоксингу УДОКАН. Досконале володіння англійською мовою сприяло тому, що вмотивованого та патріотичного солдата 77-ї окремої аеромобільної бригади Віталія Костюка направили на військове навчання у Велику Британію. Старший розвідник-гранатометник Віталій Костюк боронив Україну в районі м.Соледар. В загиблого Героя залишилася згорьована матір.

14 лютого, перебуваючи в дома на лікуванні помер мешканець м.Острог, рядовий Віталій Ткачук. Щиро співчуваємо рідним та близьким померлого Героя. Світлий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

Схиляємо голови в скорботі, низько вклоняємося батькам за мужність синів,

висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, військовим побратимам полеглих Захисників! Глибоко сумуємо та розділяємо горе з родинами загиблих Героїв!

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям Віталію Костюку, Валентину Опанасюку, Андрію Грибу та Віталію Ткачуку, які віддали своє життя за Україну.

Співчуття громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux