5 листопада у Рівненському районі прощалися із чотирма загиблими військовослужбовцями ЗСУ
опубліковано 05 листопада 2022 року о 15:50

5 листопада у Рівненському районі віддали шану та провели в останню путь чотирьох військовослужбовців, які поклали життя за Україну: рівнянина Валерія Грицихіна, острожанина Дмитра Боганця, Володимира Васюкова з смт Мізоч та Миколу Марчука з с.Горбів Гощанської селищної ради.

49-річний командир гранатометного взводу старший лейтенант Валерій Грицихін загинув у бою за Батьківщину 23 жовтня поблизу села Опитне Донецької області.

Валерій народився у Рівному, навчався у 8 школі, пізніше закінчив інститут водного господарства та природокористування, де здобув професію інженера-будівельника. Військова кафедра при інституті замінила йому строкову службу в армії. Коли розпочалася повномаштабна війна – одразу рушив у військомат.

Скромний, порядний, спокійний, завжди готовий прийти надопомогу – таким його назавжди запам’ятають друзі, колеги, побратими, всі, хто хоч раз з ним зустрічався.

46-річний сержант Микола Марчук загинув 30 жовтня в наслідок танкового обстрілу поблизу Авдіївки на Донеччині.

В мирному житті Микола займався зв’язком — спершу монтажем телефонних ліній, потім — інтернет-кабелів. Захоплювався мисливством та садівництвом: вирощував яблуні та виноград.

Коли розпочалася війна - без вагання став на захист рідної землі, власної домівки та найрідніших людей. В загиблого захисника залишилася дружина та син.

40-річний молодший сержант Володимир Васюков загинув поблизу населеного пункту Торське Донецької області. Володимир народився у смт Мізоч в багатодітній родині виховательки дитячого садочку та медбрата швидкої допомоги. Батьки виховували в своїх дітях порядність, працелюбність, відповідальність, повагу до старших. Володимир добре навчався у школі, тож після її закінчення вступив у Кременецький педагогічний коледж. Останні роки Володимир проживав у м.Київ, де створив сім’ю.

Коли росія напала на Україну – встав на захист рідної землі, спочатку у теробороні м.Києва, пізніше на Донецькому напрямку.

39-річний солдат дмитро Боганець помер 26 жовтня. Дмитро не був корінним острожанином, там знайшов своє кохання, створив сім'ю та залишився жити. Коли розпочалася війна, пішов у добровільне формування територіальних громад, а вже потім у Збройні Сили.

Сьогодні загиблих Героїв Валерія Грицихіна, Миколу Марчука, Володимира Васюкова та померлого Дмитра Боганця провели в останню путь з почестями, морем квітів, «живими коридорами» на узбіччях вулиць та українськими прапорами.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців, які втратили найдорожчих людей.

Співчуття Рівненській, Гощанській, Острозькій та Мізоцькій громадам, які втратили справжніх патріотів та вірних захисників.

Голова Рівненської районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.




 






Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux